Dagarna flyger fram...!

168397-2349
Jag & Johanna på Katathani Resort på Kata Noi Beach där vi åt lunch i söndags.

Phuket kl. 23.40 onsdag kväll...

De senaste dagarna har bara "försvunnit".... men det är ju så det är (och ska vara!) när man har riktigt roligt! :-)

Nu har vi precis kommit innanför dörren efter en super mysig & trevlig middag hemma hos våra trevliga grannar, Familjen Blomberg, som bor snett över oss. Deras söta döttrar lekte massor med Johanna och hjärtat skrattade och busade fram till att somnade i mitt knä vid bordet runt kl. 21.30. Jag kan inte minnas sist hon var vaken så länge så man vet aldrig, kanske vi får sovmorgon imorgon? ;-)

Vi har haft en fantastisk dag idag!

Att besöka Marie & Co uppe på Sunwing Resort på Bangtao Beach var bara sååå mysigt och jag kommer leva länge på det :-)

Jag har fått lyxigt mååånga blader av Marie, mest interiörblader, så nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med dem. Om internet fungerar som det ska (det är på & av hela tiden....) lite senare så bloggar jag mer då så att jag blir a´jour för nu har jag många bilder att visa er :-)

Hoppas att din dag är lika bra som min!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Greta

Det skulle vara roligt om du ville berätta lite mer om vilka stränder ni tycker bäst om, vilka restauranger som är bra. Vad finns runt omkring er där ni bor - någon strand?

2008-01-16 @ 19:09:58
Postat av: Tiina

åhhh, kata noi. där va vi och solade och badade några gånger:) Känner igen vart ni är :D åhhh... jag vill tillbaka ! NU ! hoppas ni har det underbart där nere i värmen och härligheten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91