Besök på "Evason".

168397-2377
Jag & Johanna i  den vackra utomhus receptionen på "Evason".

Phuket kl. 24.00.

På fredagens shoppingrunda så stoppade vi först av allt på "Evason" där vi bodde vår första vecka här nere i december. Där är SÅ fint! :-)  
 
Jag shoppade stjärnknoppar och en söt fisk i lera som man sätter "moskitomedlet" i som vi ska ha ute på terrassen.

Om du planerar bröllopsresa så kan jag VARMT rekommendera "Evason", det passar perfekt till en sån tur! :-)

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Det är verkligen härligt att läsa din blogg! Man försvinner verkligen bort i en helt annan värld. Jag har läst alla elaka kommentarer du fått och jag tror att folk pickar på dig bara för du har det liv som du har, du har en super söt dotter, lägenhet i Thailand & en egen butik. Jag tror att det är många som skulle vilja vara i dina fötter och det är det som gör att jag tror att det är därför dom pickar på dig för att dom är avundsjuka.
Jag bara längtar tills jag åker utomlands i sommar förmodligen, säkert grekland! Varit utomlans 2 gånger i hela mitt liv och det är verkligen det bästa som finns, avskyr Sverige, så snälla fortsätt skriva om ditt varma Thailand!

Du skulle inte ha lust att skicka hit lite sol så jag får bort min blekhet? hihi
Kram!

Postat av: AnnaStina

Hej Jennifer!
TACK så jätte mycket för ditt trevliga inlägg! :) Du gjorde mig riktigt glad nu! :) och jag hoppas att du kände att jag nyss skickade dig en massa sol? om inte så tror jag att det är bäst att du tar på dig lite solskyddsfaktor för den är på väg! ;) Ja, tyvärr är det inte kul med elaka kommentarer... så därför blir jag extra glad över att läsa din! :) Jag hoppas att du kommer dig iväg till Grekland (eller något annat land) till sommaren för det är så underbart att få resa och uppleva nya kulturer och lata dagar. Jag var till "Santorini" i Grekland för ett par år sedan och den ön var underbar så den kan jag verkligen rekommendera! :) TACK igen för att du tagit dig tid att skriva så fint. Kram! :)

2008-01-20 @ 18:21:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91