2:a lördagen i januari = "Barnensdag".

168397-2333
Jag V E T, det är super svårt att hitta mig och Johanna på den här bilden från då vi skulle se "The monkey show" på Phuket Zoo igår för nu har vi ju varit här så länge att vi är lika bruna som alla Thai´s så jag borde ha hållit upp en skylt eller nåt.. hmm... men om jag ska försöka förklara så sitter alltså jag och Johanna 2:a rader nedanför mannen i blårutig skjorta ;-)

Den andra lördagen i januari varje år är det "barnensdag" här i Thailand. Det innebär att det är en massa happenings på köpcenter etc OCH att det är fri entré för alla kids på Phuket Zoo. Så - vi bestämde oss att "fira" dagen där eftersom vi förstod att det skulle vara mycket barn och det älskar ju Johanna.

Vi kom dit strax före kl. 12 och vi gick då raka vägen för att se "The monkey show" och jag kan säga så mycket som att det var vi inte ensamna om att göra... ;-) Det var helt crazy mycket folk och låååång kö men det som är så fantastiskt i detta underbara land är att alla är så omtänksamma så vad händer? Jo, de som sitter brevid oss på bilder flyttar ihop och vinkar frenetiskt ner till mig & Johanna för att visa att de gjort plats till oss (vi stod en bra bit nedanför, på samma ställe som där JIG står då han fotat denna bild) och de blev SÅ glada då vi satte oss brevid dem. Alla var nämligen "som galna" i Johanna så de blev "stolta" över att det var brevid dem vi satt :-)

Johanna följde showen med stort intresse  trots värmen. Det var GALET varmt igår, +36 grader, så att gå på zoo där luften står "stilla" mitt på dagen gjorde att vi var lite små svettiga kan jag lova ;-)  Själv tycker jag tyvärr sååå synd om aporna då jag ser sånna här uppvisningar så jag klarar liksom inte att njuta det....  Men huvudsaken var att Johanna hade kul och det hade hon! :-)

Och just det ja - det var typ 99% Thai och 1% turister där igår som ni kanske ser på bilden ;-)



Kommentarer
Postat av: Sanna N

hahaha...ni är så roliga...vad fina ni är...ha en bra dag //

Postat av: Nettis

Verkar som det är otroligt vänliga människor därborta, vilket är härligt och så borde det vara på fler platser här i världen...
Ta hand om varandra och ha en fortsatt mysig vistelse.. Kramisar Nettisen

2008-01-14 @ 07:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91