Johanna spanar...!

168397-2504
Min alskade igar pa Kata Noi Beach.

Johanna ar sa sot da vi kommer till beachen for det forsta hon gor ar att hon lagger sig ner i solstolen och sen ligger hon dar ganska lange och bara tittar sig omkring och super myser :-) Jag tror att hon har lart sig av sin mamma hur man gor ;-)

Men efter en stund blir hon trott pa att ligga ner sa da staller hon sig upp sa att hon far anda battre utsikt!

Det harliga med barn ar ju att de kan tok stirra pa andra manniskor pa ett sant dar satt som inte helt passar sig da man har fyllt typ 25 ;-) men som ar helt ok da man ar 17 manader. Men igar stirrade faktiskt jag ocksa litegrann pa en dam som inte hade valt att pa sig alla delar till sin bikini  for jag kan inte annat an tycka att det ar osmakligt att springa runt toppless pa beachen ....

Dels for att det inte ar speciellt snyggt, och dels for att jag tycker att man ska visa respekt till manniskorna i Thailand.

Tank - forr i tiden, da vi reste till Gran Canaria sa ofta - sa solade jag ALLTID toppless ocksa smorjde jag in mig med Hawaiian Tropics sololja som luktade coccos...  Det ar TUR att tiderna forandras! ;-)

Kommentarer
Postat av: josefine

Underbara bilder att kika på så här på morgonen som alltid =) Johanna trivs, det SER jag!
Hihi jag hade också olja och topless, och det är ju en del som förändrats på ens kropp nu så att man helst låter bli oavsett :) KRAMAR!

Postat av: Hilde

Det er så mange fine bilder, og så hyggelig å lese om dagene deres i Thailand:-)

Haha, ja gode gamle Hawaii sololje med cocos-lukt...gamle minner:-)

2008-02-20 @ 07:22:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91