Fabulous tisdag!

168397-2412
Har ar vi ute och gar pa var resort. Johanna gar helst barfota pa dagarna och jag tror att hon njuter av att slippa ha pa sig sa mycket klader, det gor i alla fall jag! ;-)

Phuket kl. 11.30, tisdag formiddag...

Godmorgon alla harliga! :-)

Har i Phuket har vi annu en solig dag med super skon varme! :-) och vara dagar startar alltid med att Johanna vill ga ut pa balkongen och leka med vattnet fran kranen till jacuzzin. Hon fyller en liten vattenflaska ocksa hjalper hon mig att vattna blommorna :-)

Mamma spelar golf idag och min trevliga granne knackade pa och sa att internet fungerade sa jag och Johanna var over till honom pa morgon men internet kom & gick och nar det val fungerade sa var det SUPER trogt sa nu har vi akt till det internet stalle som jag hittade igar och Johanna sover sott i vagnen vid min sida :-)

Eftersom jag ar lite osaker pa hur lange hon kan sova har inne dar det later en hel del ( de framkallar bilder och det kommer och gar folk hela tiden ) sa ska jag vara lite snabb med bloggandet. Men - senare idag, eller imorgon ska jag aka hit ensam ocksa ska jag:

1: utse vinnaren i tavlingen! :-)
2: skriva och beratta lite mer om livet har nere.

Men - nu ska jag mysa med att lagga ut bilder och skriva om var gardag :-)

Jag onskar dig en fabulous tisdag och hoppas att du tanker pa att fokusera pa allt du ar BRA pa istallet for saker du onskar att du var battre pa. Var stolt over den du ar! :-)

Kram!

Kommentarer
Postat av: camilla

Så fina ni är! Jag tycker det är fantastiskt hur positiv du alltid är. Det är en fin gåva som du har och den tror jag bidrar till att din lilla tjej får en väldigt trygg och lycklig tillvaro vart i världen ni än befinner er. Ha en underbar dag. Camilla

2008-02-05 @ 10:04:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91