Tittut i natten !


Christmas makes me happy !

Nu har jag jobbat på super effektivt non-stop sedan mitt förra inlägg (med undantag av att Johanna vaknade runt kl. 21.30 och hade svårt att somna om igen...) och känner mig både HAPPY och nöjd ! :-) 

Imorgon har jag en fullspäckad jobbdag framför mig och jag måste  leverera Johanna på dagis rekordtidigt (för att vara oss ;-)  för att hinna med allt som ska göras men det känns bara KUL.  Jag ska bl.a. och titta på en hel del vårkollektioner och det ska bli sååå inspirerande !

Nu är det ju faktiskt redan måndag och det känns härligt med en ny dag ! men innan jag tar tag i den så ska jag sova några timmar så bäst jag hoppar i säng..  (upptäckte precis vad klockan är... ;-)

Godnattkram! ♥

Kommentarer
Postat av: LinnM

vad skönt för dig att du fått gjort en del nu på kvällen. Det måste vara jättefrustrerande då du har mycket jobb och är ensam med johanna och hon inte vill att sin mamma ska få sitta ner och jobba ett tag. Hoppas du får en givande och effektiv dag i morgon! kram

2008-12-15 @ 02:54:42
Postat av: Josefine,Blekinge

Lite komiskt: jag kan inte sova och har suttit och surfat lite för att förhoppnigsvis bli redo för sängen, läste ditt förra inlägg och nu skulle jag just koppla ner för att gå och lägga mig. Tänkte att: "Jag ska bara kolla om Anna-Stina skrivit något inlägg, för hennes skull hoppas jag att hon sover men man vet aldrig.."

Trots att du suttit och jobbat och klockan är mitt i natten så skriver du blogginlägg! : )

Nu hoppas jag att vi sover gott några timmar och vaknar någorlunda pigga till sista veckan innan jul!

2008-12-15 @ 03:27:01
Postat av: annika

Skönt att se att Johanna mår bättre men ta hand om dej själv också! Hoppas du sover gott och att du får en fantastisk dag i morgon , själv måste jag dyka i säng nu , nyvaken från soffan hihi ! kram kram =)

Postat av: Johanna

Godmorgon!

En fråga jag ställt tidigare, men vet inte om jag fått svar, ang tidigare inlägget. Är inte JIG hemma till att ta Johanna när du ska jobba. Eller är han på resande fot mkt? Det måste vara tufft å dra så mkt själv (efter vad det verkar när lillan är sjuk å du har mkt jobba, man vet ju själv hur det är emellanåt)?

2008-12-15 @ 06:24:55
Postat av: Kari

Sender deg all-verdens gode tanker for en ny uke med nye, blanke dager :o)



-klem-

2008-12-15 @ 06:46:20
URL: http://hestiaverden.blogg.no
Postat av: Jenilita in kina

hÄRLIG BILD! din blogg e som en drog haha det hjälps inte att ja e i kina kan inte låta bli att titta in här varje dag!

2008-12-15 @ 08:14:36
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Josefine

Godmorgon tjejer! HOPPAS Johanna är på dagis nu så att du får jobba i lugn och ro! Tänkte bara informera om att jag är hos frissan kl 11 - ca 14.30 lördag så då kan du kanske kika inom och få dina kinasnacks och ELLE? OM vi inte hinner ses innan ;) Ni borde hälsa på oss i EM? KRAM!

2008-12-15 @ 08:37:37
URL: http://www.prinsessansdagbok.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91