Godmorgon torsdag !


Här står vi och vinkar godmorgon till er! eller hur var det nu igen ? bor vi kanske inte där? ;-)  FINT hus är det i alla fall. (bild Paul Costello).

Godmorgon på er alla underbara tjejer & killar !
´
Idag känner jag på mig att vi kommer att ha en riktig GLAD dag ! :-)  och därför ska jag hoppa i dushen nu på en gång så att jag får ta tag i dagen. Jag var för trött för att vakna då väckarklockan ringde så istället vaknade jag av att Johanna kom in till mig kl. 07.30 och nu sitter hon och tittar på "Lotta på bråkmakargatan och jag är SÅ glad över att jag köpte den dvd´n igår när vi stod där på Posten.

Ja, jag köpte den faktiskt på Posten för Posten har ju blivit värsta lilla butiken sedan några år tillbaka. Tänk - förr i tiden så kunde man BARA posta paket på posten och köpa frimärken och kuvert / kartonger. Men ! så kom en av mina idoler, Bert Karlsson, på att Posten var det BÄSTA stället att sälja sina cd skivor på för det fanns ingen annan distributionskedja som täckte absolut hela landet och fanns i allt från de allra minsta till de allra störtsa städerna . Och som den duktiga businessman han är så fick han igenom sin idé om att ha sina cd´s på postkontoren från Haparanda i norr till Malmö i söder and the rest is history... ! :-)

Det var när jag fick höra den här storyn på ett föredrag jag var på en gång för MÅNGA år sedan som Bert blev min idol. Han har så smarta lösningar och är så duktig den mannen också ger han sig inte så lätt heller = en vinnare !

Nej, bäst jag tar den där duschen nu.  Återkommer med dagens citat & dagens outfit efter dagis.

Önskar dig en GLAD dag idag !! :-)

Kram! ♥

P.S jag mixar norska & svenska i mitt språk efter 8 år här i Norge så därför skriver jag prosjekt som är norska istället för projekt som är svenska. Vissa ord bara blir det så med automatiskt på gott och ont.... jag har lite "dolph lundgren syndrom" ;-)

Kommentarer
Postat av: Madelene(Landvetter)

Godmorgon.

Hoppas att ni får en underbar Torsdag. Skall snart gå till jobbet.Men var tvugen att gå in och läsa här jag var så trött i går så jag gick och la mig redan 21.00.Men nu har jag läst och fått extra enrgi för dagen.Ha det så jätte bra.

Kram Madelene

2008-12-04 @ 08:41:46
Postat av: Malin

Så länge det inte är "svengelska" går det bra.(Hi,hi)

2008-12-04 @ 08:42:35
Postat av: Åsa Wojtowicz

God morgon!



Jag gillar också Bert, och även Ingvar Kamprad! Två otroligt duktiga män som gör allt de tar i till guld. Ingvars motto är att när ett problem dyker upp, funderar han på hur han ska tjäna pengar på detta problem.Därav lösningar med platta paket bla.

Har du läst Berts bok? Om inte, så gör det!

Den är jätterolig och han avslöjar verkligen ALLT!



Ha en fin dag.

Åsa

Postat av: chatarina

Hejsan! Som vanligt är jag inne och läser din blogg som är den bästa av alla modebloggar!!Skulle vilja ställa en fråga..Har tänkt köpa en väska ifrån Marc Jacobs, och nu läste jag hos Ebba att en engelsk nätbutik har 50% imorgon..vilken modell ska man satsa på? Såg att det fanns en svart som såg fin ut.Har du någon erfarenhet av dessa väskor?Tack på förhand och ha en jättebra dag!!

2008-12-04 @ 09:45:50
Postat av: pangbruden

Posten är något som vi inte längre har kvar i Sverige.. paketutlämning på lokal aICA butiken är det som gäller:-(

2008-12-04 @ 10:23:40
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Elin

Jag hoppas att det är den enda likheten du har med "dolphan" Hihi!

2008-12-04 @ 10:37:14
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: tantti

Det ser ut som ett litet dockhus!

2008-12-04 @ 12:24:45
URL: http://tantellerinte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91