Twinpalms Sunday Brunch.


Brunchen serverades i snygga restaurangen "Oriental Spoon". Jag älskar lamporna i taket, de snygga svart/vita bilderna på väggarna och den coola soffloungen bakom oss där jag gärna dricker champagne en dag....! ;-)

Phuket kl.21.30, söndag kväll.

Söndags brunchen på "Twinpalms" är känd över hela Phuket och ídag förstod jag varför för den var hur lyxigt god som helst! :-)

Brunchen kostar 990 bath (=ca 164 nok)  och de har special erbjudanden då champagne eller vin ingår. Och det förklarade varför jag såg att "alla" satt med ishinkar med "Moët" på borden ;-) 

De har många "stammisar" som kommer på brunch och under högsässong måste man absolut boka bord för att inte riskera att få vända i dörren. Men nu - då det är "off season" är det lugnt, då är det bara att droppa in..


Det är så perfekt med soffor på restauranger för oss som har med barn för där kan de mysa runt.. :-)

Maten var god men klart bäst var ändå när vi upptäckte vad de hade till dessert...  Den var så lyxig att den förtjänar ett helt eget inlägg! ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Så mysigt det låter! :)

Postat av: Lise

Hei!

Gleder meg til jeg drar til Phuket!

Masse skrevet ned noen tips fra bloggen din :)Mange gode restaurantips osv. TAKK!

Sendte deg en mail for noen mnd siden, men du har nok hatt det for travelt til aa svare. Vi skal blandt annet bo paa Evason Phuket i 2 uker. Blir i Thailand i 6 uker, bryllupsreise.

Skal ogsaa til Singapore og Malaysia.

2008-04-27 @ 17:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91