Lovely Silom Village!


Idag hade jag på mig en klänning / tunika som jag shoppade på marknaden igår, halsband som jag också köpt på marknaden, byxor från Filippa K och skorna + väskan behöver väl ingen närmare presentation längre ? ;-)  På bilden står vi utanför restaurangen där vi lunchade och vädret var HOT!!

Phuket kl.23.40, måndag kväll.

Dagens businessmöte avslutades med god lunch i lovely Silom Village och jag blev helt KÄR i området! Hur mysigt som helst. Det påminde mig om Soho i New York och Covent Garden i London... Önskar SÅ att jag hittat hit tidigare än sista timmarna vi var i Bangkok.. men bättre sent än aldrig ;-) och nästa gång vi reser till Bangkok ska jag dit a.s.a.p! :-)


Här syns halsbandet och klänningen lite bättre.. också syns det hur VARMA vi var...puh... kändes som 146 grader ungefär... ;-)

Vi kom fram till att vi nog måste åka tillbaka till Bangkok igen före vi reser hem till Norge för det känns som att vi har så mycket kvar att se! (och att shoppa... ;-) )

Kommentarer
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Så fina ni är! :)

Postat av: sanny

så mysigt :)

2008-04-21 @ 19:03:14
URL: http://sannyt.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag måste bara få säga vilken oerhört inspirerande människa du är! jag blir så glad varje dag jag får gå in och läsa din blogg! blir oerhört inspirerad och upppiggad och vilken fantastisk familj ni är!



många kramar

anna

2008-04-21 @ 19:04:13
URL: http://norrlandsanna.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

Sara-

Tack snälla positiva du! :) Kram! :)





Sanny-

Tack! :) Det var jätte mysigt! Kram :)





Anna-

Tusen TACK snälla du för dina fina värmande ord! Nu gjorde du mig jätte glad och du lyste verkligen upp min kväll ! :) Jag önskar dig en jätte mysig kväll. Kram! :)

2008-04-21 @ 19:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91