Härlig shoppingdag!


Vissa dagar ska man helt enkelt inte fotografera ;-) , alla bilder blev mer eller mindre knasiga.. men min dagens outfit syns i alla fall på den här ;-) Klänning från Zara, också väskan från Accessorize och skorna från DKNY. Johanna har sin fina klänning från Petit Bateau som hon fått av Petter. Det gällde att klä sig svalt idag för det var VARMT!  Och just det ja, Johanna älskar ballonger och får en både här och där så innan dagen är slut har hon flera stycken ;-)

Phuket kl.20.15, lördag kväll.

Å! vilken HÄRLIG shoppingdag vi har haft idag! :-) Ni vet en sån där dag då man hittar allt man sökt och mer därtill och man tycker att "allt" är fint och man bara går och myser... EXAKT en sån dag har vi haft! :-)


Korten blev som sagt lite knasiga idag..  Här är vi på Mc.Donalds och Johanna visar sin "Happy Meal" leksak som var hur söt som helst! En sån där "titta in i kamera" med en bildserie i.  En ny sak är att Johanna inte äter pommes frites längre, nu är det bara "chicken mc nuggets" som gäller, också vatten så klart. (så fråga mig inte vem som åt alla de där pommisarna som syns på bilden? Jag har ingen aaaning? ;-))

Och vi kom faktiskt hem alldelens nyss och då sov mitt hjärta så gott så jag fick securitas killen att hjälpa mig upp och in med alla påsar. För sånt är inte helt lätt då man är själv ;-)  Och till min stora glädje så fortsatte Johanna att sova då jag la ner henne i sängen så ikväll ska jag - tro det eller ej - faktiskt lägga mig i "normal" tid, typ före 24!

Men - först ska shoppingen packas upp och fotas så att jag kan visa! Det blev föresten interiör som shoppades idag men jag såg ett par fina tunikor... gud vad jag är svag för sånna! ;-)

Hoppas din dag är lika bra som min! :-)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Den klänningen var riktigt fin, får mig att längta till sommaren!

Postat av: Sara - Dagens Positiva

Låter som perfekt shopping. Din klänning är jättefin by the way! :)

2008-04-26 @ 16:04:10
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Caroline-

Tack snälla du! :) Den passar perfekt här nere i värmen. Kram! :)





Sara-

Tack så mycket positiva du! :) Kram! :)

2008-04-26 @ 16:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91