Dagens tips!


Den här bilden fick mig att äntligen komma på min lösning! (Ur  Thai "Living Etc." oct -07)

Phuket kl.16.25, tisdag, +33 grader & sol.

Jag har länge haft en idé om att jag ska samla sand från alla beacher vi besöker i olika burkar MEN - jag har inte hittat de "perfekta" burkarna så jag har sökt och sökt och sökt....

Så bläddrar jag i interiörblader igår (ni vet då jag kom på alla detaljer till lägenheten) och plötsligt var de där! Burkarna! Jag ska ju självklart köpa sylt / marmelad / oliven / kryddor etc glasburkar och tömma dem på innehåll, diska ur dem och vips! så har jag "mina burkar" till sanden! :-)

Jag blev så GLAD då jag kom på lösningen och jag tror att det kommer att bli super snyggt att ställa dessa burkar i olika höjder och storlekar på en hylla med vackra ljuslyktor brevid. Också ska jag så klart skriva text på , precis som på bilden, med vilken beach sanden kommer ifrån. 

Carpe diem! ♥

P.S nu tror jag att jag måste väcka Johanna snart för annars blir det tokigt i kväll ;-) men samtidigt så förtjänar hon att sova till hon vaknar... :-)

Kommentarer
Postat av: Nettisen

Vilken kanon idé...

Får man apa efter???

Kram från Nettis

Postat av: anna

önskar jag oxå varutomlands!! så härligt. hoppas ni har det skönt!!

2008-04-29 @ 12:02:11
URL: http://lindberganna.blogg.se/
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Vilken bra idé! :)

2008-04-29 @ 12:03:29
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com
Postat av: camilla y

Hej vännen!! Tack för gratulationer!!!! Har skrivit ett mail till dig hoppas att du har fått det. Saknar dig! Kramar Camilla Y

2008-04-29 @ 12:46:51
Postat av: Sara

Åh du har så roliga tips o grejer för dig :) Vilken mysig idé!

Supermysig blogg! Tåls ju o säga två gånger, right ;)

2008-04-29 @ 18:36:38
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej,



Hittade din blogg via en annan blogg som jag läser. Det är jättekul att läsa din blogg! Du ser så otroligt "Fashionable" ut i dina vackra outfits och din söta tös på höften! Hoppas ni njuter ordentligt i Thailand! Vackra bilder också från ert hem, kalas osv - ger mig inspiration!



Jag samlar också sand från beacher från våra resor. Jag lägger dem i IKEAs små ljuslycktor som har perfekt storlek. Sedan skriver jag en lapp med namnet från stranden. Vi har varit på många beacher i Thailand, Turkiet och Egypten och USA, och den absolut VITASTE & LENASTE sanden kommer från Clear Water Beach i USA. Den är lika mjuk som mjöl - helt otroligt!



Jag kommer fortsätta läsa din härliga blogg!



Med vänlig hälsning Jessica

2008-04-30 @ 21:25:16
URL: http://home-inspiration.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91