Dagens interiörbild!


Snygga köket inspierar mig! Jag ska också köra med jeans, blått & vitt då vi kommer hem :-)

Phuket kl.08.45, onsdag morgon, +29,5 grader & SOL!

Min älskade katt Gucci har varit väldigt glad i våra fina köksstolar där hemma... och det gör att tygen på dem tyvärr inte är så vackra längre ;-) Och det är ju inte direkt billigt att sy upp nya överdrag på R.O.O.M. (deras stolar är ej samma mått som Ikeas)

Så därför är jag riktigt GLAD över att jag kom på att JIG kan ta med sig ett av överdragen från Oslo också låter jag sy upp nya fina här i Thailand där de kostar sååå mycket mindre! :-) 

Vi har haft vitt på stolarna men nu då kommer hem så kanske det blir jeanstyg? Det är super fräscht till "Lexington" kökshanddukar och andra blå / vita sommar detaljer.  Den här bilden som jag hittade inspierar mig massor! så jag tror det blir precis så! :-)  (också vita i tillägg så att vi kan variera.)


De vita tror jag blir så här, med "kappa", det tycker jag är riktigt fint. Frågan är ju bara om de blir "små hus" till Gucci då? ;-)

Nu ska vi göra oss klara för poolen! :-)

Kommentarer
Postat av: Britt Sturestam

Hej Anna-Stina!

Har haft fullt upp men i morse, äntligen, kunde jag gå in på din blogg igen. Lika fina bilder och kläder och interiörbilder.

Precis som du älskar jag heminredning. Kanske därför mina grannar bett mig om hjälp nu när de skall flytta. Och det skall ju jag med så jag har liksom du bara heminredning i huvudet och då speciellt min balkong som ska bli sååååå vacker.

Här i Skåne är väldigt vackert i naturen och trädgårdar (även min) men vi har inte den värmen du har. Jag längtar faktiskt ibland till Thailand ser fram emot att bo på vintern där! Har du vakter som skyddar dig och Johanna??? Hör gärna av dig.

Kramar Britt

2008-04-30 @ 07:15:12
Postat av: Mimmi

Blått och vitt ser alltid fräscht ut. Men kan kanske vara lite kallt i ett kök där samvaro skall var det ledande ordet! Bra färger i kök och för gemenskap är gult o orange. Det är samlande färger som bl a åkar aptiten vill du gå ned i vikt satsa att äta på blå tallrikar men skall stimulera ätande satsa på gult och orange!

2008-04-30 @ 08:10:19
Postat av: Em

Jeansblått är himla snyggt. Jag har själv en långhårig katt och tyvärr syns ju katthår bra mot både rött och blått. Men har man en klisterrulle, så funkar det, men det blir mycket rullande. ;-) Vi funderar också på blått och vitt till vår matsalsmöbel, men vi får väl se. Det är iaf himla fräscha färger!

2008-04-30 @ 08:33:43
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Jättefina inredningsbilder! Blått och vitt är fräscht! Jag ska bo några månader i Malmö i höst och där tänke jag inreda min lägenhet i de färgerna.

Postat av: lotta

guuud så fint:)

2008-04-30 @ 10:12:37
URL: http://charloppiey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91