Dagens interiörbild!


"New England" stilen är ALLTID lika fräscht! Detta sovrum passar lika perfekt på ett sommarställe vid vattnet eller i en city lägenhet. Lexington har verkligen de snyggaste detaljerna till sängen!

Phuket kl.så mycket att jag inte vågar skriva det ;-)

Nu måste jag verkligen hoppa i säng och sova gott fram till lilla darlingen väcker mig. Imorgon har vi en helt ny dag igen att fylla med kärlek och imorgon ska vi antingen åka till beachen eller på en "interiör-tur", vädret får avgöra ! Och vem vet, vi får kanske till "bådeoch"? :-)

Dagens interiörbild får mig att tänka på min underbara vän Camilla som fyller år idag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN vännen min! :-) Jag saknar dig och längtar till vi ses igen! :-)

    
Här är bilder från då jag & Johanna besökte Camilla & Co förra sommaren. De bor i ett helt fantastiskt hus vid vattnet i Stockholm och en dag är jag övertygad om att vi får se deras vackra hem i någon interiörtidning :-)

Och inte nog med att både min kära bror och min vän Camilla fyller år idag... Min vän Hilde fyller också år idag! GRATTIS! :-) Vilken födelserik dag detta var!

Nu säger jag god natt & sov gott från resorten i Chalong! ♥

Kommentarer
Postat av: Mini

Är du ute på en väldigt lång resa eller bor du utomlands? :)

Postat av: AnnaStina

Mini-

Vi har köpt en lägenhet i Thailand (Phuket) och har en "paus" här sedan i mitten av december -07. Vi reser hem i juni och då har vi varit här i 6 månader och njutit sol & värme. Kram! :) P.S det står i texten till vänster på bloggen ;)

2008-04-29 @ 07:13:25
Postat av: Sara - Dagens Positiva

Din vän verkar ha världens bästa altan! Så skulle jag också vilja ha det :)

2008-04-29 @ 09:23:36
URL: http://dagenspositivaste.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91