Catch Beachclub Surin Beach.


Surin Beach igår.

Phuket kl.12.50, måndag.

Johanna sover sin nap nu och jag vågar nästan inte tro att det är sant att min pc fungerar igen. Uff, tänk vilken maximal otur om den går sönder även den här gången då JIG är hemma i Norge & Sverige i flera veckor... Det är bara att hålla tummarna stenhårt för att den är en överlevare ;-)

Innan vi lämnde "Twinpalms" igår så tog vi en snabb tur ner för att titta på beachen. (det tog typ 2 min att gå ner dit).


Beachcluben hade en riktigt fräsch restaurang (tar ÅR att lasta ner bilder just nu, kan visa senare) och de kör "BBQ" varje fredag som är så poppis att du måste boka bord långt i förväg. På beachen hade de lyxiga stora breda solstolar med tak över som hela familjen ryms på, en lounge del (se bilden!) också vanliga solstolar så klart men med snygga vita parasoll istället för fula reklamparasoll. Det är detaljern som gör det...! :-)

Vi ska absolut åka tillbaka till "Twinpalms" en gång (eller två) före vi reser hem till Norge igen för jag gillade stället hur mycket som helst! Beachcluben gav en liten "St.Tropez feeling" ;-)

Kommentarer
Postat av: Karolina N

Vilken känsla det skulle vara att få sitta där! Jisses vad lyxigt...Ha en härlig måndag nu! Kram!

2008-04-28 @ 08:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91