Sessan leker i klädskåpet.

168397-1041

Här står min sessa och myser med kläderna i sitt klädskåp :-)  Hon drar ut allt och lägger det på golvet. Kanske en "hint" om att jag ska ta tag i att städa i skåpet ;-)

Plötsligt fixerar hon blicken mot fönstret.. och börjar vinka... ? Fortsättning följer för nu är hon jätte trött efter massa köttbullar så vi ska gå ut i det vackra soliga vädret och njuta dagen. :-)

Kommentarer
Postat av: Angel

så söt den lilla

Postat av: Mirva

Hej Vännen! Det var några dagar sen! Mina sjuksköterske-studier har kommit igår, har första tentan redan i slutet av denna månad *gulp*. Vilken söt bild på sessan !!!! Hon blir nog lika klädtokig som dig !!!! :) Hoppas att allt är bra med er! Varje gång jag ser Hello Kitty-saker i affärerna så tänker jag på er!!!! Kram Mirva

2007-09-06 @ 16:37:39
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: Hilde

Snuppa er skikkelig søt ja! Samme Benetton-genser jeg skimter på bildet som minste her har:-)

2007-09-06 @ 16:58:35
Postat av: AnnaStina

Angel-
Tack!!:)
Mirva-
Ååå så mysigt att höra från dig! :) Jag har tänkt så mycket på dig och undrat hur det går med studierna? Har saknat dig här på bloggen..! Så underbart att du tänker på oss då du ser H.K.! Det gör mig glad :-) Hur fungerar det att pendla? Trivs du med ditt "nya liv"? Berätta! jag är jätte nyfiken! (du kan ju mejla om du vill) Sköt om dig så jätte mycket och LYCKA TILL med tenta läsningen! Kram :)
Hilde-
Tack snälla du :) Kul med lika kläder! :) Kram.

2007-09-06 @ 22:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91