Mina nya favvo byxor!

168397-1182
Svarta stretch byxor från "Robin´s Jeans".

De här byxorna kommer jag att "flytta in i" i morgon för några skönare byxor har jag ALDRIG ägt! :-)

Jag tycker att de är SÅ coola med änglavingarna bak i guld, och eftersom dunjackan jag shoppat är kort i modellen så kommer vingarna att synas...!  Byxorna är från ett amerikanskt märke som heter "Robin´s Jeans" och de är hur stretchiga och snygga som helst i modellen. Precis så där tighta som man vill att de ska vara när man önskar att ha byxorna inne i stövletter :-)

När jag provade dem nyss här hemma så sa JIG direkt: "å, så snygga! de där passar dig perfekt!" och när han säger så då är det ingen tvekan - då är byxorna mina! ;-)


Kommentarer
Postat av: Emma

Änglavingar is the shit! Om man får säga så..men allvarligt så har de vart me i modebranschen ett tag men först nu så verkar de slå. Så med andra ord - ett perfekt köp!

Postat av: Mamma till två små pojkar

Riktigt snygga byxor och en riktigt snygg dunjacka! Men änglavingarna syns inte om du har en tunika ovanpå...hmm...för du brukar inte ha så ofta kortare toppar/tröjor eller? Kramis!

2007-09-21 @ 06:05:39
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: Madde

Riktigt snygga byxor! Såna skulle jag med kunna tänka mig, men eftersom jag är student så tillåter inte min plånbok det just nu! Eller va ligger de på i pris? kramkram

2007-09-21 @ 16:53:39
Postat av: Froztie

Hvor har du kjøpt buksene? De var kjempestilige!

2007-09-21 @ 19:16:54
Postat av: AnnaStina

Emma-
Oh yes, de har varit med ett tag och det är lovely för jag ÄLSKAR änglavingar :) Kram! :)
Mamma till två små pojkar-
Vad kul att du gillar min shopping! :) Nej, änglavingarna syns inte om jag skulle ha en tunika över så därför har jag andra toppar till de här byxorna. Tex mina Filippa K toppar som är ganska korta :) När jag har mina tunikor så tar jag andra jeans på mig :) På hösten har jag nämligen en del kortar polos, toppar, skjortor etc. till skillnad mot på sommaren :) Kram! :)
Madde-
Thanx! Ja, de är inte de billigaste byxorna..men smakar det så kostar det! ;) De kostar 2.999nok. Så de ligger nog på runt 3.300sek. gissar jag. Kram! :)
Froztie-
Jag har shoppat dem på "Høyer" butiken på Skøyen här i Oslo :) Glad du liker dem! :) Kram! :)

2007-09-21 @ 20:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91