Lunchmiddag.

168397-1217
Josefine var fotograf.

Här är jag i full action med att göra klar lunchen. Eller lunch och lunch... klockan blev ju närmare 16 före vi började äta så för många är nog det mer middag kanske? Tror helt enkelt att jag kallar det för "lunchmiddag"!   Jag bjöd på pasta med räkor i curry sås också lyxade vi med en "dagens" för att fira att de tar bort byggställningarna på halva vårt hus idag!

När jag skriver om mat så känner jag att jag är ganska hungrig.. kanske det börjar bli dags för mig att äta middag på "riktigt" nu, klockan är ju trots allt 22.30 !? ;-)

Kommentarer
Postat av: josefine

Haha jag ska nog skriva upp ett ROSA matschema till dig så du kanske men bara kanske äter frukost liiiite tidigare ön kl 16 o middag aningens tidigare än efter 23 :) Höres bra ut?!
KRAM

Postat av: Madeleine

Hej! Hoppas ni mår bättre...här är det inte bra. Tog tempen på tårtis alldeles nyss och den stannade på 40.02! Så hög feber har hon aldrig haft förut, så det blir nog inte mycket sömn i natt...

2007-09-24 @ 20:32:11
URL: http://mitthemminborg.blogspot.com/
Postat av: AnnaStina

Josefine-
Hahahaha :) Sounds perfect! men bara för att det är rosa! ;) För din info. så sitter jag nu och äter faktiskt. En lyxig smörgås med makrill på. Kram! :)
Madeleine-
Å, nej.. det var tråkigt att höra :(
Jag har tänkt på dig idag efter att jag läste ditt förra inlägg och förlåt att jag inte svarat men den här dagen har varit lite hektisk. Stackars lilla sötisen.. Hoppas, hoppas att hon snabbt kurerar sig och blir pigg & glad igen! Min lilla darling tror jag är feberfri? men å andra sidan så har jag faktiskt inte tagit tempen på henne för hon verkar - trots snuvan & hostan - ganska pigg. Men hon hostar jätte mycket på natten, runt kl. 03, och sen somnar hon om igen så det blir spännande att se hur det blir i natt? Jag skickar massor med "krya på dig tankar & kramar" till din lilla sessa! Håller tummarna för att det blir en ok natt för er...! Sköt om dig ! Kramar! :)

2007-09-24 @ 20:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91