Köket.

168397-1272

Detta rum så helt jävligt (ursäkta språket..) ut då vi köpte det. Det var HEMSKT!! Så - vi rev ut absolut ALLT och började om från början. Det var mindre kul att bo i det kaos vi hade en längre period men det var värt mödan då allt var klart :-)

För att få det kök vi önskade så mixade vi Ikea & Marbodal och shoppade små detaljer  på R.O.O.M.  Alla "stommar" till kök har samma mått oavsett vilken leverantör det är och eftersom INGEN ser dem (de gömms ju bakom luckorna) så var vår plan att köpa stommarna på Ikea och dörrarna från Marbodal. Men - det slutade med att vi köpte både stommar & dörrar på Ikea men så köpte vi handtagen & bänkplattan på Marbodal.  Hyllorna i ek med down-lights köpte vi på R.O.O.M.

Vi valde ett maritimt "shipps golv" som var blev super nöjda med! Det bidrog till att vi fick den rätta "feelingen" på det lilla köket.

Jag var såå nöjd med vårt kök, det var hur mysigt som helst! :-)

Nu har mitt lilla hjärta vaknat här så jag ska ta och laga oss lite mat också ska vi leka. Det känns plötsligt som att jag skrivit ett helt interiör-reportage och ja, det kan man väl nästan säga att jag gjort också?! så nu behöver du inte köpa något interiör blad idag ;-)

Kommentarer
Postat av: Emmelie

Vilket snyggt kök! Wow, säger jag bara!! ( =

2007-09-30 @ 15:53:31
Postat av: sofie

Gud va fint ni har det hemma!

2007-09-30 @ 16:41:05
Postat av: Sandy

Tusen tack för all inspiration, jag och min sambo får nycklarna till vår lägenhet i Gävle imoegon och jag har visat honom dina bilder och vi (jag) har fått massa inspiriation!! Såå fint du bott, likaq fint i alla dina lägenheter som du visat!

Postat av: Ingela

Så himla snyggt - jättekul att få titta in i ditt hem. Stilen på köket är precis i min smak :-)

2007-09-30 @ 18:15:02
Postat av: AnnaStina

Emmelie-
Thanx! :)
Sofie-
Tack! :)
Sandy-
Så fantastiskt att jag inspirerar er inför er flytt. Det gör mig glad! :-) LYCKA TILL med flytten och jag hoppas att ert nya hem blir fyllt av lyckliga stunder! Kul föresten att du bor i Gävle. Kram :-)
Ingela-
Tack snälla du! :-) Ja, det köket blev det finaste. Kram :-)

2007-09-30 @ 19:17:43
Postat av: Lissan

Så roligt att få se din f.d lägenhet! JÄTTEFINT! Du är duktig på att inreda! =)

2007-09-30 @ 21:00:06
URL: http://www.lisselissans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91