Godmorgon sköna söndag!

168397-1199
Mitt hjärta sitter och leker med en av sina favorit leksaker: en liten Hello Kitty väska som JIG hade med sig hem från N.Y i höstas. Hon är lika glad i väskor som sin mamma...! :-)

Å så härligt med söndag! Man allvarligt talat - känns det inte som att det var söndag "igår"? Tiden går i raket fart ! Och tänk - om 3 månader och 1 dag är det.... JULAFTON! Det betyder att julkalendern startar om 68 dagar!  Här i Norge är det jätte stort med julkalender och man gör egna julkalendrar både till sina barn och till sin älskade. Men det ska jag berätta mer om då det närmar sig...! Jag gjorde föresten en jätte fin rosa julkalender till alla mina Gizmo kunder som de fick i posten.

Mitt hjärta vaknade vid kl. 3 och hostade och hostade och hostade.. men hon är beundransvärd min lilla sötis för hon blir inte ledsen eller irriterad, hon bara hostar klart och sen somnar hon om. Sen vaknade hon vid kl. 7 och var hungrig (det händer alltid då hon somnar redan vid 8) och sen somnade vi om IGEN och vaknade vid kl. 9. Härligt!

Nu sitter hon och plockar med korten i korgen vid min sida och jag tittar på Nyhetsmorgon på TV4. Alexander Bard är gäst och jag blir alltid lika fascinerad över att han ALLTID går i shorts. Oavsett väder eller situation. Snacka om att köra stenhårt på sin egen stil!

Idag är jag och mitt hjärta bjudna på "födseledagslunch" hemma hos min bästa vän Kjersti. Men det är inte hon som fyller år, nej, det är för att fira mig hon bjuder oss. Fantastiskt snällt!

Jag önskar dig en riktigt härligt, skön & avkopplande söndag! :-)

P.S ni som väntar på att jag ska höra av mig ang. de barnkläder jag selger - jag har INTE glömt. Jag har bara så hektiska dagar när jag är ensam hemma med mitt hjärta så saker tar tid.. Jag hör av mig snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91