Glad Johanna!

168397-1029
 
Jag gick ut en tur i eftermiddag så hjärtat skulle få sova men ni ser ju hur pigg hon var så sova var inte till att tänka på ;-) Gick därför och handlade middag och sen hem men hon var sååå trött så vi gick ut igen... Och då somnade hon och har sovit gott i vagnen fram till alldelens nyss då jag väckte henne.

Nu ska jag laga min favorit mat till mig (JIG är bortrest) : lövbiff (köpt i Sverige), pommes & bearnessås. MUMS!!!! :-) och sessan ska få sin favorit mat: köttbullar.!

Kommentarer
Postat av: Michelle

NAW vad gullig!!

Postat av: Junitjej

Vilken sötnos!!

2007-09-05 @ 17:44:08
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Mia

Så søt lilla sessan ær. Passa på att klæ henne rosa en dag protesterar de mot detta kramis:)

2007-09-05 @ 19:18:07
Postat av: Jenny

BEDÅRANDE!!!Hon är ju så söt:)
Jag undrade några saker,vad tycker du om 2hand shopping?Brukar du sola solarium när du alltid är så fräscht brun o vacker?Nyfiken bara...:)Ha det så bra nu,KRAM!

2007-09-05 @ 19:27:59
Postat av: veronica

vill bara säga hej! din blogg är ju bara bäst! bra med klädtips - behöver sånt nu. (två barn och bo utanför stan har sina minussidor;) saknar dig, o hoppas du snart kommer till stockholm igen. massor av kramar v

2007-09-05 @ 19:46:48
Postat av: Undercovergirl

cutie

2007-09-05 @ 19:53:30
URL: http://angelsmode.blogspot.com/
Postat av: Madeleine

Här hemma var det också köttbullar som gällde idag. Vet inte riktigt hur många hon lyckades få ner, men älskar dem, de gör hon!

2007-09-05 @ 20:03:09
URL: http://mitthemminborg.blogspot.com/
Postat av: AnnaStina

Michelle-
Tack :)
Junitjej-
Thanx! :)
Mia-
Ha, ha några sånna protester vill jag aldrig vara med om ;-) Kram. :)
Jenny-
Tack snälla :) Jag är ingen second hand tjej, för jag har lite svårt för att shoppa något som någon annan haft på sig... Men man ska aldrig säga aldrig, skulle jag hitta något som är totalt FAB och helt oemotståndligt så kanske... Men jag besöker aldrig sånna butiker så oddsen för att det skulle ske är ganska små. :)
Jag solade solarium då & då innan jag blev gravid men jag har inte solat en enda gång på ca 2 år nu. Den färg jag har har jag fått av att jag är ute så mycket med min sessa. Fler timmar om dagen i ur & skur :-) också ÄLSKAR jag att sitta i solen så jag väljer alltid att göra det :) Kram! :)
Veronica-
Min daaaarling. Nu blir jag SÅ glad! wow! så KUL att du skrivit på min blogg. Jag S A K N A R dig vännen min!!! Vi bara MÅSTE bo nära varandra en dag.. Ska försöka boka in en Stockholms resa SNART!!! kanske jag och sessan kan komma och bo uppe under erat tak? :-) Gud vad mysigt det vore! Tänker på dig VARJE dag vännen och hoppas att du och dina sessor mår riktigt bra och att du får njuta mamma dagarna!! Puss & Kram! :)
Undercovergirl-
Tack :_)
Madeleine-
Ha, ha :) Köttbullar är det enda som gäller här i huset. Min sessa blir helt "vild" när hon ser att jag ställer mig och steker dom och hon äter också hur många som helst :) Måste snart åka till IKEA eller Sverige och shoppa fler ;) Kram! :-)

2007-09-05 @ 23:18:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91