Dagens fynd får avsluta september.

168397-1276
Detaljerna på skorna syns inte så bra på bilden, men det är ett spänne i silver längst ner på skaftet + ett litet spänne högre upp. Skorna har helt perfekt "gå tur med vagnen" klack.!

På min lista över saker jag önskar mig för att min höstgarderob ska bli "komplett" står följande på 1:a & 2:a plats : svarta stölvetter & en svart (Gucci) väska.

Så - gissa om jag blev GLAD när jag idag -  då jag städar i kaoset inne på sovrummet -  hittar de här splitter nya svarta stövletterna som jag använt max 1 gång!! :-) Jag shoppade dem för säkert 2-3 år sedan på "Corso Como" men köpte dem även i brunt och det blev att jag bara använde de bruna så de svarta åkte tydligen in låååångt i min garderob. Och BRA var ju det för då har jag fått mig "nya" skor idag!!!! Tjohooo! :-)

Den mysiga grå stickade koftan med hög hals hade jag totalt glömt bort (den hade ramlat ner bakom ett klädstativ som står på golvet...). Shoppade den på min butik Gizmo & Co och den kommer från "Stella Nova" och jag älskar den.!

Egentligen är det helt speciellt att jag inte har några Stella Nova kläder nuförtiden för det är faktiskt mitt FAVORIT märke och de åren då jag hade min butik så var det deras kläder jag gick runt i typ 90% av tiden. Jag sålde enormt bra av "Stella Nova" och jag bara älskar deras stil. TYVÄRR så finns inte deras kläder att shoppa på så många ställen vilket är enormt synd för de är sååå fina. Surfa in på deras hemsida så får du se!
http://www.stella-nova.dk 

Nu ska jag försöka vara duktig flicka och lägga mig på rätt dag, ska bara skriva några kort först...

God natt härliga september, jag längtar till vi möts igen nästa år! :-)

P.S när jag var på Meny i lördags så såg jag en hel kundvagn FULL av nya blader, bl.a. nya "Kamille" så gissa vem som ska skynda till Narvesen (Pressbyrån) imorgon....? ;-)

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilka snygga stövlar!

Postat av: Jessica

Har ett par liknande stövlar, supersnygga. Svart och grått är så snyggt på hösten! (Även om man kanske skulle behöva lite färg i gråvädret :-)

2007-10-01 @ 06:57:23
URL: http://invited.blogg.se
Postat av: kimJ

fint! Svaren från min frågestund är besvarde nu kolla in om du är nyfiken, Kram KimJ

2007-10-01 @ 07:39:47
URL: http://Kimj.blogg.se
Postat av: satu

Godmorgon!!
ha ha -önskar jag också kunde hitta ett par sprillans nya stövlar+kofta nånstans i garderoben!!
men jag håller med om att jag också glömt bort en del saker ibland-dessto roligare när man hittar dom!!
nä idag ska jag ut på höstshopping efter stövlar och kofta och handskar!
kul att läsa din blogg!
ha en fin dag önskar >Satu och Cassie (som vinkar)

2007-10-01 @ 07:54:45
URL: http://satuelisa.blogg.se
Postat av: Bea

Jag har ju alldeles glömt bort att tacka dig för tipset på Gästbok till mitt bröllop. TACK! Nu ligger den här och väntar, på Lördag smäller det. Tänk att på Lördag står jag brud!
Ha en bra dag! Kram Bea

2007-10-01 @ 08:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91