MAX lunch.

168397-1474
Här står jag och hjärtat utanför biografen "Filmstaden" där jag jobbade från det att jag var 17-24 år. Jag hade farligt nära till MAX-grillen när jag jobbade där ;-)  Innan det blev MAX där så var det Mc.Donalds och där jobbade jag en period, då gick jag vissa dagar från Mc.D och vidare till Filmstaden också ligger H&M där jag också jobbade på andra sidan gatan. På den tiden hade jag 3 jobb samtidigt.

Den här dagen är inte som andra dagar... Jag märker att jag nästan inte sovit på hela natten för det känns ungefär som att jag har grus i ögonen och jag får blinka hela tiden för att se klart...  Och hjärtat som är super förkyld igen sov ovanligt kort "nap" idag så plötsligt fick vi tok stressa iväg ut till lunchen vi hade bokat in med min bror.

Vi lyxade med MAX-grillen och hjärtat mumsade på pommes och lekte med en ballong och var hur happy som helst! :-) Det var jätte mysigt att luncha med min bror. TACK Johan för en trevlig stund, du piggade upp oss idag! :-)

Nu är vi hemma hos mamma igen men ska skynda iväg hem till min pappa och hans sambo för att äta middag där idag. Det märks att det är vår sista dag här uppe idag, "allt" ska hinnas med...

Jag bloggar mer i kväll då är tillbaka här hemma.

Önskar dig en mysig kväll och hoppas verkligen att du är piggare än oss idag! :-)

Kommentarer
Postat av: Sandy

Hihi, jag har också ätit på MAX idag tillsammans med min bror, dock i Sundsvall. Gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91