Godmorgon "vintertid"!

168397-1601
Johanna assisterar mig då jag sminkar mig genom att ta upp allt mitt smink ur min sminkväska. Den söta Hello Kitty spegeln har JIG shoppat i N.Y.

Johanna stod och tittade på mig och sa "mamma" kl. 8.45 på morgon och det kändes så jätte skönt att få sovmorgon eftersom jag inte la mig tidigast i stan igår.. ;-) Så - vi körde vår vanliga morgonritual = Johanna kom över till stora sängen och åt, myste, lekte och myste lite till.

Sen kom jag på att jag skulle göra en tidig start idag och passa på att hoppa i duschen medan JIG & Johanna myste vidare i sängen. Så - upp gick jag och startade med att slå på "Nyhetsmorgon" på TV4 men vad upptäcker jag?

Jo, att det är "barnTV" och då börjar jag ju direkt att förstå att det är nåt som inte stämmer. Och mycket riktigt - nu är det plötsligt VINTERTID och det hade jag verkligen totalt missat. Så klockan var bara 8.20! Det var en LYX att plötsligt få en "bonustimme"!  Jippie!!! :-)

Så nu har jag redan duschat och klätt mig (kör min mysiga "Juicy" outfit på morgon för den passar perfekt på en söndag) och är klar för frukost och det känns fantastiskt skönt med så tidig start!

N J U T söndagen! Softa, se på veckans alla repriser ( Idol, Bonde söker fru...), ring familj & vänner, gå en promenad i parken eller kryp ner i sängen igen och sov lite till. Vi har ju trots allt vunnit en hel timma idag och det gör man inte varje dag! :-)

Kommentarer
Postat av: Angel

Så söt bild på er,jag kundeh elt enkelt inte sova vidare är nog inte van vid ändringen *S*

Postat av: Sarha

Jaa visst är d underbart.. Älskar denna dag, ha ha..

2007-10-28 @ 09:51:32
URL: http://sweetsarha-blogg.se
Postat av: Zandra

Härlig morgon bild. Det är jättehärligt att man fått en extra timme idag ;-) Då ska man NJUTA! Ha en härlig Söndag med familjen och njut av Söndagen! Kram Zansra

2007-10-28 @ 10:09:30
URL: http://lillalallas.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Angel-
Tack söta du! :) Ja, en timme gör verkligen STOR skillnad. Här känns det som att jag har fått gjort mer än någonsin fast klockan bara är 12.30. LOVELY! Önskar dig en underbar dag! Kram! :)
Sarha-
Absolut! den här dagen älskar vi! :)
Zandra-
Tack snälla! :) Den xtra timmen vi fått idag är en LYX som ska njutas så - jag önskar dig en fantastisk dag! Kram! :)

2007-10-28 @ 11:30:42
Postat av: Anna-Lena

He he... bonustimma! Det kändes inte så när Oscar kom in 5.50 i morse... Men allt eftersom vi vakna till så har vi ju fått massor gjort! Har sån lust att köpa de kläderna av dig men jag tror min sessa vuxit för mycket på sistone! Men guuuu vilka söta kläder! Får hoppas på mer "salg" ;) med större kläder senare! :D Skön söndagskväll till er!

2007-10-28 @ 20:15:30
URL: http://annalenastroberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91