God natt lördag!

168397-1344
Hjärtat tidigare idag i sin säng då hon sovit sin "nap". (Hon  lekte lite med sänghimeln så därför ser den helt sned ut..)

Helt galet - vaknade nyss i soffan och kl är nästan 03.30.... önskar SÅ att jag lagt mit i sköna sängen istället men det är bara att inse att vi har en på tok för skön soffa :-)

JIG kom hem med Kinasnacks, Remi kex och annat "digg" ganska sent i kväll. Mums! Nu ska jag gå raka vägen till sängen och sova hur gott som helst.... så - god natt, vi ses imorgon!

Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

God morgon! Jag vet inte om du har läst mailet från mig men ett "kuvert" är på väg till dig, postade i fredags. Åker ner idag igen. Känns som om jag bara har varit hemma och vänt igen, superjobbigt! Men vad jag älskar TUNIKAN, den är ju heeeeeeelt underbar! TUSENTACK !!!!!!!!!!

Postat av: AnnaStina

Hej tjejen! :) Jag har fått ditt mejl, TACK! :) Så bra att du postat *hemligt* till mig, tack snälla du! :) Jag blir glad över att du gillar tunikan för den är bara hur SNYGG som helst! :) Min veninna hade på sig sin då vi var ute och åt lunch häromdagen och blev stoppad av tjejer som frågade var hon köpt den? Så - den är ett super köp! :) Det var bara hyggligt att kunna hjälpa dig. Nu önskar jag dig en trevlig resa till skolan och hoppas att du får en underbar dag! Kram! :)

2007-10-07 @ 14:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91