Funny fredag!

168397-1400
Såg annonsen för min parfym i senaste engelska ELLE. Tyckte att den passade idag för hela vårt "resatillLuleå" prosjekt är ju faktisk lite funny...


Har ni sett filmen "Måndag hela veckan"? Om inte - det är en film där handligen baseras på att en mann upplever samma dag om och om och om igen...

Jag säger bara så här: vi kör "Fredag hela veckan" jag & Johanna för hur galet det än är så måste jag nu berätta för er att vi är HEMMA. Jo, det är faktiskt sant. Vi försov oss. Fråga mig inte hur man kan lyckas göra det IGEN. Jag menar: ställde vi inte typ 10 väckorklockor?, telefonväckning?, vänner som ringde och väckte oss?, väckning på mobilen?, klockradion? lärde vi oss ingenting av det som hände förra veckan? osv osv.  Svar: ingen kommentar ;-)

Först blev jag så klart hur ledsen och besviken och arg och irriterad som helst men nu kan jag bara tycka att hela saken är lite "Funny". För det är ju trots allt bra att gilla läget och inse fakta.

När vi vaknade ringde jag SAS och vi kommer nu att flyga i eftermiddag också landar vi i Luleå "mitt i Idol".

Så nu sitter jag här med hårrullar och hjärtat kryper runt och vi gör oss klara för att ...RESA! Men ni tror väl inte att vi kommer till Luleå förren ni ser det?! :-) Bilbevis kommer i kväll. I promise! ;-)

Hoppas att din dag börjat bättre än vår och att du njuter av att det är FREDAG! Det är  SOL och livet leker! :-)

Kommentarer
Postat av: Satu & Cassie

ha ha-hade först tänkt skriva i min kommentar i förra inlägget
att: HOPPAS NI INTE FÖRSOVIT ER IGEN... men sen raderade jag det och tänkte att det kanske var lite taskigt.. Och eftersom du inte skrivit nått inlägg ,så tänkte jag vad DUM jag är-SJÄLVKLART har dom gått upp och ÅKT!
ha ha TROR DU MEJ när jag säger jag skrattar nu??
Då är man kanske synsk!!

HIHI hoppa sni kom iväg nu!

Kramar du e en sån GO tjej och lilla JOhanna med!!

ha en trevlig flygresa!

Postat av: grombaben

Haha. Kan jo ikke annet enn å le når du tar det med så godt humør! :) Godt dere kommer dere på vei i kveld da. God tur og kos dere MASSE:)

2007-10-12 @ 10:51:11
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: josefine

jag missade all din blogging idag o bara skrev överst! du har ju bloggat om att ni ej lyft redan *hihi*
Puss trevlig resa nu!Måste erkänna att dina sms i kön oroade mig, jag vet vilken kö det är ut ur Oslo fredagseftermiddag....Jag håller tummarna!

2007-10-12 @ 13:29:24
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91