Dagens post & ett tips!

168397-1299
Jag fotade på spisen / köksbänken idag för att variera miljön...

Idag fick jag 2 ex av  norska "Interiør Magasinet" i posten så nu kommer jag att få dubbelt så mycket inspiration! Varför jag har 2 prenumerationer? För att man är lite förvirrad ibland ;-)

Som ni ser så har jag bytt plats på mitt lilla "träd", det står på köksbänken istället, tyckte att det passade bättre där helt enkelt. Också står det super nära vattenkran vilket är perfekt för då vattnas det ofta!

Ett litet tips - som ni säkert redan har, men ändå... - är att köpa en tvålpump, liknande den vita på bilden, och fylla den med diskmedel. Det blir så mycket snyggare på diskbänken med en sån istället för med en stor ful flaska. Den vita jag har kommer från "Himla" och jag tycker att den är himla fin ;-)

Nu tror jag att mitt hjärta precis somnade så nu ska jag sätta mig och mysa i soffan med dagens tidningar & blader. Måste läsa om varför Alex Schulman slutat att blogga? Såg en intervju med honom på Nyhetsmorgon idag men känner att jag vill veta mer..  för jag hör till dem som tycker att det är riktigt tråkigt att han slutat. Jag läste hans blogg ganska ofta och höll på att skratta ihjäl mig varje gång han hade "dagens outfit" :-)  Men jag läste inte hans lika ofta som jag läser hans frus, Katrins, för hennes är coolare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91