Nyuppstigna önskar vi dig en GLAD tisdag!

168397-1786
Johanna satt och myste i stora sängen när jag bäddade.. På bilden kröp hon iväg mot sängkanten, ålade sig ner och steg upp!

Det blev som jag misstänkte SOVMORGON idag och det passade mig helt perfekt! :-) Kl. 8.30 vaknade jag av att hjärtat satt och lekte med gossedjuren i sängen brevid mig. Jag tog nämligen över henne till stora sängen kl. 6, det har blivit hennes "nya grej" att hon vill över och ligga i stora sängen vid den tiden och så fort jag lagt henne brevid mig så somnar hon om mot mig och det är bara såå mysigt! :-)

Idag är det exakt 1 månad til vi reser till Thailand... LÄNGTAR! och inser att det är bäst att börja se över sommargarderoben... ;-)

Nu ska jag hoppa i duschen här så jag önskar dig en underbar tisdag fylld av stunder som gör dig lycklig och glöm inte att du är fantastisk! :-)

GLAD tisdag!!

Kommentarer
Postat av: Lissan

Mysig bild!
Kom å tänka på dig en dag ; ) Såg att HEMTEX här i Göteborg hade fått in jättefina Hello Kitty-påslakan!! Så nästa gång du är i Sverige - kika!

Ser fram emot att läsa din blogg under Thailands-vistelsen. Jag ÄLSKAR det landet!!!

Postat av: Ullis

Jag älskar din blogg och läser den flera ggr varje dag. Och nu har jag en liten fråga, vart kan man köpa en sådan sänggavel som ni har? Den är fantastiskt vacker. Kram.

2007-11-13 @ 09:56:43
Postat av: Mamma till två små pojkar

Hej,
Jag hoppas att du orkar svara på en del kommentarer också :) skrivit nu 2 dgr i rad och inte fått ett svar... Kramis!

2007-11-13 @ 10:08:27
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: jenny lennartsson

Hej!!! Åh va kul för dig att ha något så kul att se fram emot..Kände idag när snön kom och det är kallt och grått att det skulle vara skönt att bara åka iväg till värmen så vipps ringde min pojkvän så det blir en resa till thailand för mig med åker antagligen i slutet av december var 11 årsen jag va där senast..Kulig värre :) Så hoppas du får en underbar resa..kramar

2007-11-13 @ 12:26:42
Postat av: Mercedes

Gud vilken mysig säng :D

2007-11-14 @ 17:08:03
URL: http://typmercan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91