Färdig!

168397-1810
Mitt hjärta plockar ut och sätter i disken mer än en gång kan jag berätta.. tydligen tycker hon att det är jätte kul!

Så där ja, nu har Johanna fyllt diskmaskinen och jag har plockat undan allt som stökade till på köket så nu är vi färdiga ! :-)

Å vad det är SKÖNT att få gjort saker man tänkt göra länge.. Idag har jag fått ringt flera samtal och fixat andra saker som "legat och väntat" på mig hur länge som helst. Det är som att man blir flera kg lättare när man får bort saker på sin "to do" lista och det är LOVELY! :)

Nu är det hög tid för oss att ta en tur ut och forsätta dagens effektiva fixande, vi har massa ärenden på agendan så off we  go...!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej, här har vi också fått en hel del gjort då Tilda varit sjuk ett par dagar. Hämtade henne vid mellis i skolan i onsdags och hon sov då i princip för natten när vi kom hem. Jag rensade garderober (släpade 8 kassar till sophuset), pulade (jag kan ju skriva så eftersom jag befinner mig i Sverige) med lite fotoalbum. Jag har storstädat, torkat golv, dammat, tömt tvättkorgen, bakat kakor och just nu jäser matbrödsbullarna i köket. Men imorgon väntar jobbet igen och Tilda behöver komma till fritids då hon är full av energi.
Ha en skön em!!

Kram Camilla

2007-11-15 @ 14:24:24
Postat av: Frida

Det är verkligen skönt att göra saker och få stryka dem från sin lista, och veta att man har lite färre saker att göra :) Önskar att jag hade mer tid att fixa med sånt, men jag blir lite inspirarad av dig, för du har massor att göra men hinner ändå ;)

2007-11-15 @ 14:49:24
Postat av: Anonym

har johanna lärt sig gå ännu?

hon är söt som socker!

hoppas ni haft en bra dag :)

2007-11-15 @ 15:02:54
Postat av: Sanna

Bedårande söt!
Ser ut som om hon tittar om hon brutit en nagel, hehe!

Postat av: GILA

nej så sweet :)

2007-11-15 @ 15:11:52
URL: http://KLASSIKER.blogg.se
Postat av: tova

söt hon var :P

2007-11-15 @ 16:07:23
URL: http://toowa.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Camilla-
WOW! vad mycket du fått gjort.. jag ligger helt klart i lä här.. ;) Imponerad blir jag! Jag måste ju fråga hur det går med "Sex and the city"? Har du sett hela serien nu? Visst är den underbar!? Önskar dig en fabulous fredag! Kram :)
Frida-
Ja, det är SÅ skönt att få gjort sånt man länge tänkt att man ska göra.. :) Och vad härligt att jag kan inspirera! Det gör mig glad! :) Önskar dig en lovely fredag! Kram :)
Anonym-
Nej, Johanna går inte själv ännu men oj! som hon tränar..! Hon ska helst gå och hålla mig i handen heela tiden och hon står och går längst väggar, bord och ja, allt hon kan hålla sig i så jag tror att det bara är en tidsfråga förren hon börjar :) Jag väntar och längtar i spänning! :) Önskar dig en underbar fredag! Kram :)
Sanna-
Haha, ja, det ser det ut som! :) Och vet du, det är nog det hon gör på riktigt också ;) Kram! :)
Gila-
Thanx! :)
Tova-
Tack snälla du! :)

2007-11-16 @ 00:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91