Dagens tips!

168397-1959
Johanna leker som ni ser med allt som ligger i en låda i byrån. Och kaoset ovanpå byrån är mitt "dagens prosjekt" här hemma ;-)

För MÅNGA år sedan, jag gissar typ 18, så köpte jag en stor guld spegel. Den här spegeln i guld hade jag på den tiden uppe i min lägenhet för jag tyckte att den var sååå fin men så gick åren och plötsligt tyckte jag inte att den var riktigt lika fin längre så den fick bo "på vinden".

Men!! så kom jag plötsligt en dag på idén att måla spegeln VIT! så sagt och gjort; jag målade den vit då jag bodde i min "Carrie lägenhet" och sedan den dagen älskar jag min gamla spegel! :-) Och när jag inredde Johannas rum så blev det en självklarhet att ha den där inne.

Så mitt tips är:
Om du har en spegel som du inte gillar ramen på - måla om den! så får du på ett billigt sätt en "ny" fin spegel! :-) Och om du ser en spegel med en läcker ram i en butik - tänk inte på vilken färg den är - shoppa den ändå också målar du den i den färg du önskar då du kommer hem! då får du en spegel som "ingen annan" har! Så här gör även vissa interiörbutiker. De köper speglar - målar om dem - och selger dem mycket dyrare...!

När jag hade "Gizmo & Co" så målade jag inte om några spelgar MEN! jag gick till en rambutik, valde en ram jag tycker om och lät dem göra speglar i de mått jag önskade så det är också ett tips! Hittar du inte "den perfekta spegeln" så kan du låta en rambutik göra en åt dig! :-)

Jag älskar speglar för de skapar "liv" i rum och de får rummen att kännas större.!

Kommentarer
Postat av: StéphanieSZ

Skitfin spegel ju!

Postat av: sandra

så sant så! Själv gjorde jag tvärtom och målade min guld, älskar den :P

2007-11-25 @ 14:38:27
URL: http://sandravarnamnet.blogg.se
Postat av: grombaben

Ja, det er et supertips! Jeg hadde et gammelt bilde i en gammel bilde jeg arvet. Sambo likte ikke bildet, jeg likte ikke fargen på rammen. Vi tok ut glasset og bildet og fikk satt inn speil - og malte rammen sort. SKITkul, ser skikkelig barokk ut:) OG det kostet mindre enn å kjøpe et speil på Ikea. Tror det kostet 300 for å få satt inn speil - og det er stort:)

2007-11-25 @ 15:05:31
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: madilene

jag har en precis likadan fast min är beige och guld
min är avlång
men bra tips iallafall, om man tröttnar på den lite senare

2007-11-25 @ 15:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91