Dagens shopping!

168397-1873
Grått längre linne/topp  från Odd Molly & grå kofta från Odd Molly. På bilden har jag stylat med ett linne från Nolita som jag har sen förut + mina favvo jeans.

Kommer du ihåg den där tunikan / klänningen jag shoppade i lördags? Idag bytte jag den mot de plagg ni ser på bilden och det känns helt rätt. Tunikan hade blivit på tok för varm för Thailand och just nu känner jag mig mer "in the mood" för dessa plagg istället! :-)

Jag shoppade egentligen ett till jätte fint basic linne också men det missade tydligen hon i kassan för det är inte med hem och hon tog inte betalt för det. Snurrigt! ;-) 

Och just det ja - jag har varit "personal shopper" till min vän Josefine idag också :-) Det är absolut ett jobb som skulle passa mig perfekt! så om någon behöver en personal shopper så är det bara att mejla mig! ;-)

Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

Jag har precis det linnen! I ljusrosa i den längden som ditt linne och precis samma grå fast i den kortare modellen. I love them! Dock brukar man få fixa till tygbitarna över tuttarna rätt ofta :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91