Dagens lyx!

168397-1672
Nya svenska "Amelia Jul" och härliga (svenska)  "Family Living".

Jag hoppade högt av glädje då jag såg att nya "Family Living" Ä N T L I G E N gick att få tag i för den har jag väntat på en stund. Tjohooo! :-) Det är ett av mina absoluta favorit blader!  Snygg är den också!

Eftersom julen närmar sig med stormsteg så kunde jag inte låta bli nya "Amelia Jul". Jag hoppas att den ska ge mig några inspirerande tips som jag kan dela med er bloggläsare! :-)

Just nu pågår nattning här och JIG ringde nyss och frågade om han skulle shoppa med sig några engelska blader till mig? Och vad svarar man på det annat än SJÄLVKLART! :-)

När hjärtat somnat ska jag mysa med ett glas vitt och mina blader för idag är det en helt speciell dag för mig... Skriver lite senare om det och annat!

Kommentarer
Postat av: josefine

I "min" butik trodde de att den kommit så de packade upp o packade upp men nej(FL alltså!)... jag är SÅ nyfiken! KRAM

2007-11-01 @ 19:35:40
Postat av: AnnaStina

Ska jag fota alla sidor och mejla till dig? *haha* :) Jag hittade den nere på Narvesen i Grand Hotel. Här på "min butik" hade de inte heller fått den igår men där är de å andra sidan så slöa på att packa ur nya blader så den kanske låg i en av högarna.. Kram! :)

2007-11-01 @ 19:45:14
Postat av: Angel

Härlig läsning d där,åh jag längtar till Juuul

Postat av: angelica

inhandlade dessa tidningar i förrgår så mycke fint ÄLSKAR verkligen julen ska upp till stockholm nästa vecka till den stora sia butiken kommer ju komma hem med halva deras lager =)ska bli kul och se hur du fixar allt pyssel sen eftersom du sa att du bytte ut allt rosa mot rött =)

2007-11-01 @ 19:58:15
Postat av: Sanna N

Åh vad kul m jul amelia, et tips om du får tag på ALLERS JUL den var så fin o hade jätte mycket fina gammaldags jultips...be din Mamma skicka den, eller så gör jag det...bara att säga till isåfall...ha en trevlig kväll

2007-11-01 @ 19:58:26
Postat av: Linda

Aha, en jultidning! Så mysigt!

2007-11-01 @ 20:18:36
URL: http://lindajohannacaroline.blogg.se
Postat av: Jonas

Hallo Brudarna! Jag fick också en lätt julkänsla idag.. Andreas Wilson tränade armar brevid mig på gymmet. Vet inte vad, men bara så där ville man ha jul å hårda paket.

Har fått ett nytt måste. Doftolja i sånna där värmebehållare. Just nu luktar hela jag o hemmet av kanel. Nästa lite juligt det med.

Stor kram!

2007-11-01 @ 20:48:12
URL: http://jonasnoren.se
Postat av: josefine

Jonas: ÅÅÅÅ jag vill OCKSÅ träna bredvid Andreas.... jag fick ligga själv på golvet framför en dålig såpa på norska... Lyllos dig!!!

2007-11-01 @ 20:58:08
Postat av: Camilla

Hallå Jonas och A-S!
Det var ett tag sedan, skönt att allt verkar bra med er båda.. Jag ser fram emot lite julynt, kommer han från Thailand på julafton :-). Tänk vad fort tiden går, Filip är redan 1 år. Hoppas att ni får en rikg myskväll.. Kramar Camilla Y

2007-11-01 @ 21:02:02
Postat av: AnnaStina

Angel-
Ja, nu tok längtar vi till jul! :)
Angelica-
Den SIA butiken måste vara helt fantastisk nu med allt julpynt! :) Jag sålde MASSOR av Sia i min butik och deras fina varor flög alltid ut för de har såå bra priser på allt. Jag blir avis på dig som ska till Stockholm! :) Ja, snart är det dags för mig att byta ut det rosa mot det röda och eftersom vi reser i mitten av decembe så kommer jag att tjuvstarta med pyntingen ganska tidigt i år ;) Lovar att visa när det är dags! Kram! :)
Sanna N-
Tack snälla du för tipset! :) När jag var hemma i Luleå blev jag rekommenderad att köpa den men glömde sen helt bort det så nästa gång JIG ska till Sverige så ska han få shoppa! :) Önskar dig en super mysig helg! Kram :)
Jonas-
Snyggaste du. Du tränar ju alltid brevid honom.. och jag blir lika tok avis varje gång ;) Jag förstår absolut att han fick dig att tänka på hårda paket ;) Nu tycker jag att du ska boka en Oslo weekend så att jag får lite gala i mitt liv! KOM! Puss & Kram :)
Camilla-
Kära vännen! Först av allt så måste jag tacka så jätte mycket för underbar post! Gud vilken söt& prinsessig present jag fick! TACK!! :) Men nu fick jag världens sämsta samvete... Har Filip redan fyllt? NÄR DÅ???? Så otroligt dumt och pinsamt att jag missat.. :( Jag lovar att skicka present i efterskott!! Önskar dig en underbar weekend och hoppas verkligen att vi ses i Phuket! Kramar! :)

2007-11-03 @ 00:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91