Camping semester?

168397-1812
Jag försöker resa tältet och Johanna tycker att det ser så kul ut att hon håller på att skratta på sig :-) och JIG passerar i dörröppningen och konstaterar fort att det här är nog det enda typ av tält som vi ska ha. ;-)

 I kväll insåg jag en sak - våran lilla familj ska I N T E ge sig ut på campingsemester då ett stort tält ska resas inför andras åskådan ;-) Allstå det var nog styr för mig att resa det här lilla söta prinsesse tältet jag shoppat idag till Johanna *skratt* :-) och inte bara det - mitt hår blev dessutom super elektriskt av alla gånger jag stack in och ut huvudet i tältet för att få takpinnarna på plats. Nej, jag känner att vi gjorde helt RÄTT som satsade på en nybyggd lägenhet i Thailand som vi kan flytta rakt in i .  ;-)

Kan säga att jag och Johanna hade såå kul när jag monterade det nyshoppade tältet. Ska visa finare bilder på tältet senare för vi shoppade inte bara detta underbara tält, vi shoppade tillbehör också!  så man kan med andra ord säga att vi "gick helt bananas" i butiken :-)

Kommentarer
Postat av: Sarha

Ha ha, va roligt :-) Men fixa tält är svårare än d ser ut, iaf för oss city tjejer..

Postat av: Anna

hahaha :) vad gulligt Johanna sitter! :)

2007-11-15 @ 20:28:44
URL: http://toplook.blogg.se/
Postat av: Angel

så sött tält och vad fina ni är

2007-11-15 @ 20:31:29
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: sessan

Åhhhhh hoppas du talar om vart jag kan köpa ett sådant till min sessa *flirt flirt flirt*

Goda lilla Johanna väntar tålamodigt, min sessa hade garanterat var inni tältet med mamma.....

Massa massa kramar

2007-11-15 @ 21:20:11
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Sarha-
Haha, ja du, de enda turer jag går på är shoppingturer så det där med camping & tält är inte helt min grej nej ;) Vi citygirls passar bäst på hotel :) Kram! :)
Anna-
Vet du vad hon gör där hon sitter? Hon bajsar! ;) Kram!:)
Angel-
Tack snälla du! :)
Sessan-
Haha :) Jag har gjort ett helt eget inlägg om prinsessetältet och jag säger bara en sak: ta med dig prinsessan och hoppa in i bilen och kör till "Kid Interiör" här på Majorstua snabbt som tusan! ;) Vet du varför Johanna sitter så där? hon satt och tok bajsade *skratt* ;) då sitter hon bara helt stilla och jobbar på saken :) TACK för mejlet föresten, du hade inte vunnit något, bara skrivit så snällt till mig då jag behövde det att jag vill ge dig en tack present :) Önskar dig en FAB fredag! Kram! :) P.S när det gäller NAV saken.. You go girl!!

2007-11-16 @ 00:01:56
Postat av: sessan

AnnaStina: Hon bajsar ja *ha ha ha* jag tyckte hon var ett väldigt snällt barn (våra är ju självklart det) men ;0)
Dom har tälten här i Lillestrøm också, så jag får se vad kroppen godtar av strapatser idag!! Räknar med att Majorstua blir utsolgt för Lillestrøm *fniss*

Massa kramar vännen min

2007-11-16 @ 10:36:14
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91