Måndag!

168397-375

Johanna ÄLSKAR sin baby-björn!
Idag höll hon att skratta ihjäl sig och tjöt av glädje redan när hon såg att jag tog fram den! :-) :-) Ska försöka ta en liten baby-björn tur varje dag med henne eftersom det gör henne så otroligt lycklig :-)

Dagen idag startade med att hjärtat vaknade vid 7, jag gav baby-pluss och sen sov vi till 9. Super SKÖNT för det var ändå regn väder ute...

Efter den goda frukosten började det att TOK-regna men det var faktiskt bara mysigt. Det kom och gick skurar och vi gick runt på hotellet med sessan i vagnen, sen myste vi lite på rummet och sen gick jag en tur på hotellet (under tak)så att hon somnade. Sen låg hon och sov på rummet och JIG jobbade och då kom SOLEN!! :-) så jag gick ner och la mig i en solstol och pressade i 1 timme. LOVELY!!! :-))))

Sen gick jag och hjärtat tur på beachen med baby-björnen (se bilden!) och sen åt jag underbar lunch: grilled prawns with rice och till det "dagens" :-) Hjärat får sååå mycket uppmärksamhet av all personal så hon är hur nöjd som helst! :-)

Nu leker vi rummet efter kl.17 gröten och planerar att strax gå ut och äta god middag på "Mom Tris" som ligger vid sidan av hotellet. Vi sätter hjärtat i baby-björnen och njuter god mat innan vi ska ta dagens mys bad i badkaret på rummet kl. 19. :-)

Dagarna här är UNDERBARA!!! :-) Tycker synd om JIG som måste jobba en del men det är ju bättre för honom också att jobba här än hemma...! :-)

Kommentarer
Postat av: Jess

vilken underbar bild! :D

Postat av: Maria

Hur bor ni? Är det hotellrum eller lägenhet eller bungalow? Nyfiken!

2007-05-28 @ 15:26:40
Postat av: AnnaStina

Jess-
Tack!! :-)
Maria-
Är det du Mia? :-) Vi måste ju få till att ses när vi kommer hem! Jag har lagt ut länk till hotellet vi bor på så du kan se. Det är hotellrum med sea view balkong. Vi bodde faktiskt på exakt samma rum när vi var här julen 2005.
Kramis!

2007-05-29 @ 13:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91