Lördag!!

168397-287
Så här låg mitt hjärta och sov från 09 -10 igår. Hon är så sööööt.....! :-)

I natt hände det igen - hjärtat sov HELA NATTEN!!! :-) Det är sånt som gör en trött mamma LYCKLIG!! :-) Tack mitt älskade hjärta!!

Nästan prick 7 tittade hon sött upp över säng kanten och då vaknade jag bums. Det är en LYX att få vakna till hennes söta leende jämfört med förr i livet då jag vaknade till en pipande väckarklocka....! :-) (som jag alltid slog av 100 gånger för att få sova "5 min till".)

Dagen idag blir hektisk!

Kl. 09.50 landar min bror, mamma och pappa på Gardemoen. Igår kväll kom visst min faster + kusin och jag tror att min andra kusin med 2 barn kommer senare idag. Så - vi ska försöka få till någon form av sen lunch / tidig middag med alla. Också har jag hur många ärenden som helst inför morgondagen...

Men först - ska här städas!!! Nu är det ingen återvändo längre.

Det är bilfri markedsdag i Bogstadveien idag och då är det alltid KAOS, typ sjukt mycket folk så vi undviker den gatan idag kan jag lova ;-)

Önskar er alla en underbar dag!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Sötaste Prinsessevännen !!

Du kan verkligen konsten att lyxa till det i vardagen med "dagens" och mysiga restaurang/café besök och mys i Frogner parken. Önskar SÅ att jag kunde vara med och njuta Mammalivet med er.
Läser om era mysiga utflykter varje dag ;)
Har än så länge inte så många vänner här i nya hemstaden .... Så jag och sessan hade behövt lite lyx och glamour i vardagen :)

Imorgon är det en STOR dag för er.
Jag önskar er en dag fylld av vackra minnen och lyckliga stunder. Väntar nyfiket på bilder från ceremonien.

Ge din supergulliga lilla sessa en bamseli bamsestor kram från oss :)

Krameli kram från mg :)





2007-05-05 @ 18:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91