Johanna i Thailand!

168397-376
Tog den här bilden för några dagar sedan. Tycker om den! :-)

Det går hur bra som helst att vara här med Johanna. :-) Hon kom in i rutinerna från dag 1, sover hela nätterna (har ett par nätter vaknat vid 5-6, får baby-pluss, somnar om), hon äter som vanligt kl. 12 och kl. 17, hon dricker ovanligt mycket vatten och hon ÄLSKAR all uppmärksamhet hon får.

Alla pussar på henne, vinkar till henne, går iväg med henne och leker med henne och får henne att skratta så hon stooor koser sig!! :-)

När vi möter andra babys & barn så blir hon så lycklig att hon sprattlar med benen och skrattar så hon tappar tutten!  :-)

Enda skillnaden mot hemma är egentligen att hon inte vill ha någon frukt kl. 14. Tror värmen gör att hon inte blir så hungrig då...

Vi shoppade en del små leksaker till henne när vi var till den stora supermarketen häromdagen och de myser hon nu med men bäst är helt klart att få riva sönder en tidning eller att sitta och leka med mina halsband... Så - det är mer än en gång om dagen som tar ut papper ur munnen på henne. Om hon fick välja skulle hon nog helst äta min "mama tidning till middag ;-)

Nej, nu måste vi ut en tur här, annars hinner vi inte förren vi ska bada kl. 19. Men nu ser det faktiskt så mörkt ut ute att vi får se hur långt vi kommer... vi är ju VIP´s på room-servicen nu så man vet aldrig.. kanske blir det det idag igen? ;-)

Kommentarer
Postat av: Angel

Är d Burberry hon har på sig?så söt

Postat av: AnnaStina

Ja, det är Burberry :-) De har såå söta barn kläder! Den fina toppen fick hon i dops present av min vän Petter och de söta byxorna shoppade jag för läänge sen så det är kul att äntligen få använda dem! :-)

2007-05-29 @ 13:50:28
Postat av: Angel

Det är jättesött verkligen

2007-05-29 @ 18:40:39
URL: http://angelsmode.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91