Igår...onsdag!

168397-379

TOTAL LYCKA!!!! :-)
Jag trodde verkligen - helt seriøst - att shopping i Phuket = billig kopia shopping i Patong men oj!!! så FEL jag har haft! Igår var jag och hjärtat på ett shopping center när JIG var i ett möte och det var HUR BRA SHOPPING SOM HELST!!!!!!!! :-) :-)

Jag köpte såååå mycket FINT till hjärtat. Nästan allt var HELLO KITTY! Klänning, body, en till klänning, boxar att sätta hennes mat i (inbillar mig plötsligt att jag ska börja laga egen barnmat och hacka i bitar och sätta i små rosa Hello Kitty boxar med glitter och ha med mig dem när vi lunchar ute på tex Odeon... cool tanke, men jag misstänker att jag kommer att använda boxen till... ja, whatever ;-)) , köpte Hello Kitty solskydd till bilen (glömde att vi har tonade bak rutor så vi inte behöve sånt.. men kan ju ändå vara bra att ha ;-)) , också köpte jag pic-nic boxar till all mat jag ska ha med mig till mig själv när jag är ute i parken (man får mycket idéer när man är på semester... kreativiteten flödar! *skratt*) och ja, lite annat smått och gott shoppade jag också....!

Det FANTASTISKA var att allt var så billigt att jag nästan inte trodde att det var sant!! Tyvärr fick vi inte så mycket tid så vi måste helt klart tillbaka.

En cool sak med dagen var att vi åkte taxi dit tillsammans med JIG, de droppade av oss på shopping centret och sen hämtade samma chaufför upp oss alla 3 (JIG var där en stund efter mötet..), han stod helt enkelt och väntade utanför till vi shoppat klart.  Måste ju erkänna att jag gillar den här grejen med "privat chaufför" (collare ord än taxi chaufför ;-)) och det var så praktiskt att ha någon som direkt tog shopping påsarna och packade in dem + vagnen i bilen. Jag börjar förstå att tex Victoria Beckham kan shoppa så mycket när hon slipper bära allt själv... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91