HELLO KITTY!!!!!!

168397-380

SHOPPING MAKES US HAPPY!!! :-)

Här är hjärtat på den UNDERBARA Hello Kitty avdelningen vi shoppade på igår. Jag vet inte hur länge vi var inne på området för tappade totalt kontroll på tid & rum.... Jag ÄLSKAR verkligen sånt här!!! Och ALLT är ju ROSA!!! :-) Ändå sedan jag var hur liten som helst har jag älskat rosa och Hello Kitty och My Melody och andra små söta figurer. Jag vet inte hur många lukt-sudd med dessa figurer som jag hade? Johanna behöver i alla fall inte köpa ett sudd i hela sitt liv om hon inte vill så klart (och det är klart hon vill det!) ;-)

När vi ska inreda vår lägenhet här i Phuket så kommer jag att TOK SHOPPA i den här Hello Kitty butiken till min prinsessas rum. Det fanns tom en Hello Kitty golvfläkt och super fina kuddar och ja, typ ALLT...

I taxin på väg tillbaka till hotellt kom jag på att jag inte shoppat något till mig själv?! Och jag kom också på att jag faktiskt inte sminkat mig idag??  Jag trodde inte sånt var möjligt? men jag märker att allt fokus plötsligt är på hjärtat och det är ju så himla kul att shoppa till henne och här orkar jag varken bry mig om smink eller hår, möter ju ändå ingen jag känner  :-)  (har inte rullat håret sedan vi kom hit...det är så himla fuktigt att det inte är någon idé)

Vi åt middag på hotellet, jag åt så färska prawns att de visade mig dem när de vägde dem (tror de tog betalt per hekto...), de var helt fantastiskt goda!!! Och det är så läckert att man nästan får dem direkt från havet..

Kommentarer
Postat av: Jessica

Söta du :)
Jag blir bara SÅÅ avundsjuk på dig som kan shoppa alla dom underbara sakerna :)
Ge Johanna en STOR kram från mig och lilla sessan :)

2007-05-31 @ 19:23:42
Postat av: Angel

Åh vilken unerbar avdelning med bara hello kitty


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91