Tack!

Tack!
TACK mina underbara vänner Kjersti & Petter för de fina presenter som mitt hjärta fick på 1/2 års dagen! :-) Av Kjersti fick hon de sötaste "tofflorna" som ser ut som kaniner, och av Petter den lyxiga Burberry tröjan.

I kväll har sessan vaknat 2 gånger och gråtit men somnat om då jag gett henne tutten... Tror hon drömmer otäcka drömmar stackars liten... :-(

På "Oprah" hade de idag en dam som hade forskat på baby språk, hon menar att när de låter "eh" så menar de att de är obekväma / rädda. Faktum är att Johanna låtit "eh, eh, eh" båda gångerna i kväll.. Lite crazy om det stämmer! Hon hade flera exempel på ljuds betydning, hur de låter när de är hungriga, när de vill rapa, när de är trötta osv osv. Very american ! att diskutera sånt! ;-)  Men visst låter det olika när de små är hungriga eller trötta, det gör det ju, men att påstå att de har ett eget språk...?... det är det som är very american ;-)

Nu ska jag lägga mig, är ovanligt "mamma trött" i kväll eftersom sessan inte varit helt i topp form idag...

Det var föresten ett program på SVT i kväll om bloggar... t.o.m. Carl Bildt bloggar! fränt...!

Kommentarer
Postat av: A o I

Trevligt att har pa andra sidan av var jord kunna folja Johannas framsteg - o mammans funderingar. Men du: GLOM Carl Bildt - han ar en skit.
halsar A o I

2007-03-07 @ 00:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91