LYCKLIG!!

Vilken fantastiskt natt! Jag tror nästan inte att det är sant?! Men... min prinsessa har sovit från kl. 01 till kl. 07 UTAN ATT VAKNA EN ENDA GÅNG!!!!!! :-))))) Vågar nästan inte skriva det för jag tror det nästan inte själv... men , jo- det har hon faktiskt och jag är LYCKLIG! :-) Får hoppas det är början på en "ny epok" ;-)

Hon somnade tätt mot mig då jag gick och vaggade henne vid 21 igår kväll, sen vaknade hon vid 01 och kunde verkligen inte somna om. Jag gav flaska, jag gav pupp, jag vaggade, jag gick, jag sjöng... till slut la jag ner henne i sängen tätt brevid mig och då somnade hon gott av att jag strök henne öve pannan /huvudet och sjöng tyst.. Sen sov hon som sagt till 07!

Kanske vaknar hon och blir rädd på nätterna då hon ligger ensam i sin säng? Kanske hon drömmer otäcka drömmer? Var nog tryggheten och värmen av mig som fick henne att sova så gott. FANTASTISKT!!! :-)

Nu har hon precis somnat om igen och jag ska passa på att fixa till mig.

Idag är planen att vi ska till Gizmo och jag ska skylta om där med de nya FINA varorna som kom igår. Sen ska vi gå en tur i det vackra soliga vädret :-) Måste kontors jobba lite också...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91