Pool prinsessan!

168397-384

Idag har vi gjort vår premiär runt poolen! :-) Det var på tiden nu då vi strax ska resa hem ;-) Men - vi har legat på gräset nedanför vårt rum alla andra dagar bara för att det är skönare för sessan att ligga på ett stort täcke med alla leksaker under ett parasoll i skuggan och gräset är ju så mycket mjukare än det hårda "golvet" runt poolen...

Anyway-
Vi startade i alla fall dagen på gräset men flyttade över till poolen för det var sååååååååååå galet VARMT idag. Knall sol från klarblå himmel och luften stod helt stilla så efter typ 5 min förflyttade jag mig och sessan (JIG var på möte på fm idag...)  till poolen och vi tog vårt premiär dopp i barnpoolen! :-) 

Sessan tyckte att det var såå spännande att vi gick runt i vattnet och hon hade sina söta Donaldson bikini byxor på sig (jag VET att man ska ha bad blöja men jag ville så gärna få använda dom i alla fall en gång.. köpte dem lååångt före sessan föddes och det är ju bara så totalt opraktiskt att de ens tillverkar sånna för så små barn eftersom de ju som sagt ska bada med blöja, men det tänkte ju inte jag på då jag shoppade dem, tyckte bara de var de sötaste...).

Efter badet låg hon som synes på solstolen och torkade och myste :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91