Mitt busiga hjärta!

168397-390

Här ligger hjärtat på sängen i sin söta tenniströja från Donaldson (synd de inte finns kvar i Oslo längre...) och sina - för resan - nya Gant shorts. Tycker hon ser så sött busig ut på den här bilden :-)

Idag är det lördag och vår näst sista dag här. Normalt när man varit borta i 2 veckor brukar man ju känna att det ska bli skönt att komma hem... men den här gången hade jag verkligen viljat stanna kvar... Känner absolut ingen längtan hem... Efter allt som hänt med Gizmo så känns det så himla skönt att få distans och vara borta en stund.

Dagen idag bjöd på SUPER väder! :-)

Vi har myst vid poolen och solat och badat och ätit super god lunch och druckit dagens och jag har börjat på ny bok: "Martina koden" av Martina Haag. KUL bok! :-) Kan faktiskt tro att hon inspirerats av shopaholic boken jag läste ut igår för hon skriver väldigt likt den författaren. Lättläst, "girlie" och jag skrattar högt ofta! :-) Har läst alla böcker av M.Haag och i höst blir ju en av dem film (av Måns & Hannes, som gjorde "Adam&Eva"), ser fram emot den!

Kommentarer
Postat av: josefine

den måste vi se, läser också Martinaböcker!!!
kramar o trevlig resa hem!!!

Postat av: Angel

jättesöt är hon ju

2007-06-05 @ 12:19:19
URL: http://angelsmode.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91