Måndag!

Tiden flyger här uppe så jag har tyvärr inte skrivit på några dagar... Det är så mycket jag vill hinna med och att sitta vid datorn bli inte lika naturligt här som hemma då jag har min bärbara och kan sitta varsomhelst närsomhelst.

Vi har det i alla fall väldigt bra här uppe i Luleå trots att det är hur kallt som helst. Det är ganska soliga dagar men absolut inte något bikini väder så den här veckan har jag tappat den mesta av brunfärgen jag fick i Thailand.. bäst att åka tillbaka a.s.a.p. och bättra på färgen ;-)

Nu leker hjärtat med sin mormor och jag ska strax lägga henne. Blir inte lika många kvällsbad här som hemma men några kvällar har vi badat. Får se hur vi gör idag..

Begravningen av min älskade mormor blev fin. Efter hade vi lunch på ett hotell i Kalix i ett avskilt rum som passade perfekt för anledningen. Vi åt gott och pratade glada minnen om mormor så det blev precis så som vi vet att hon skulle vilja att det blev... Det kändes riktigt bra.  Prästen var med på lunchen också och mormors systrar, hennes storasyster är den piggaste och hon är nu 94 år. IMPONERANDE! :-)

Idag har jag shoppat jätte fina mattor som jag längtar efter att lägga ut hemma i lägenheten :-) Det kommer att bli hur fint som helst! Märket jag shoppat heter "Pappelina", perfekta plastmattor då man har kids :-)

Nu börjat mitt hjärta att bli trött så det är bäst att påbörja läggning. JIG reste hem till Oslo idag för att hämta bilen och senare i kväll köra till Göteborg där han ska jobba i morgon.

Jag och Johanna flyger hem till Oslo i morgon eftermiddag för på onsdag ska jag till frisören och det kan man ju inte missa :-)

Efter att jag lagt Johanna ska jag mysa med att dricka bubbel tillsammans med min mamma och titta på gamla foton. :-)

När jag kommer hem ska jag lägga ut bilder från våra 10 dagar här uppe. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91