Härlig dag!!

168397-428
Här är hjärtat och min underbara Heidi som jobbade hos mig i min butik i flera år.

Det blev TOK stressig start på dagen så jag fick inte tid att blogga. Hjärtat vaknade vid 7, fick mat, och sen la jag henne i stora sängen och då somnade vi om igen, såååå mysigt men vi sov lite länge... Stod upp 8.15 och 8.30 kom städerskan och 9 skulle jag vara hos frissan... vi blev så klart 15 min sena men bättre sent än aldrig ;-)

Jag satte i nya extensions idag så det tog ca 3 timmar. Vid 11 kom ängeln Heidi och hämtade hjärtat och gick en tur med henne så att jag fick en stund för mig själv och kunde mysa med mina blader.

Efter ett "gröt stopp" hemma mötte vi upp Heidi igen i parken och super myste med grillad kyckling och dagens. :-) Det var sååååååå MYSIGT att prata med henne om Gizmo och allt som hänt "sen sist" för det var ca 3 månader sedan vi sågs. Heidi - TACK för en otroligt trevlig stund!!!! :-) Det här måste vi göra om SNART igen!

Nu leker hjärtat med mina tår så jag tror hon vill ha min uppmärksamhet. Ska leka med henne och sen ska vi mys-bada innan det är dags för nattning.

Ska lägga ut de nya fina mattorna jag shoppade i Luleå i kväll. ÄLSKAR att göra om och fixa fint hemma! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91