Solig måndag!

168397-647
Här är vi på väg ut på stan igår.

Vad härligt det är att vakna till SOOOL! :-) Pigg blir man! Och glad! :-)

Mitt hjärta vaknade redan 7.20 idag så nu sover hon sött sin förmiddags "nap". De andra har åkt ut och spela golf så plötsligt är det bara jag, sessan och söta katten Julia som är hemma. Jag sitter med mina hårrullar och fixar håret så att jag ska vara klar när sessan vaknar.

Så fort hon vaknat ska hon få mat och sen ska vi ge oss iväg på "utflykt" till vänner som bor ute i Vaxholm. Det ska bli så jätte mysigt att hälsa på dom och se deras nya hus som de byggt nere vid sin båtbrygga och deras nya prins som nu hunnit bli 9 månader och som vi ännu inte träffat.  

Stockholm är verkligen världens vackraste stad!!! jag njuuuuter av att vara här! :-)

Kommentarer
Postat av: Jessika

Så fin tunika! Så fräsch!
Jag älskar också sthlm!!! Skulle tänka mig bo där. Skulle du?

2007-07-30 @ 13:21:43
Postat av: Mamma till två små pojkar

Har du köpt din tunika nu eller för länge sen? Försökte leta efter den idag men hittade den inte =) Vet du? ;) Vi bor också i Bromma! Men jag trivs inte så jättebra här, vill flytta tillbaka till Hammarby Sjöstad (www.hammarbysjostad.se) där vi bodde i 3 år.

2007-07-30 @ 15:44:17
Postat av: AnnaStina

Jessika-
Tack! :-) Ja, jag ÄLSKAR Stockholm och vill ABSOLUT bo där en dag igen...! Bodde där före jag hamnade i Oslo, 6 år blev det och jag hade tok kul hela tiden! :-) Förstår att du kan tänka dig att bo där!
Mamma till två små pojkar-
Nu när jag sitter och svarar på alla inlägg så vet jag ju att du hittat tunikan. KUL!!! :-) Shopping makes us happy!! :-)
Vad lustigt att du också bor i Bromma. Ungefär var? Min veninna bor i ett nybyggt område. Det var första gången jag var dit så jag har inte så jätte bra koll på var det låg.. Men det var nära till "Ålborg"? eller vad det nu hette? ett annat område? Där var vi på "Gateau" och shoppade underbara bakverk också var jag på Konsum där. Men Ålborg känns som fel namn... Men något på "Å" var det , kanske "Ålsten"! ? Hmm.. teflonminne.. får skylla på all förlorad mammasömn senaste året.. ;-)

2007-08-01 @ 19:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91