Skön dag.

168397-522
Här är jag och hjärtat på barnteater i Stadsparken idag på em. Solen tittade fram några minuter så jag fick lufta solglasögonen för första gången på 1 vecka ;-)

Mormor gick ut med hjärtat vid 13 så att jag fick göra mig klar för dagen i lugn och ro (skönt!) och sen mötte jag upp dom i Stadsparken där det var "Barnteater". Det var hur många barn som helst och Johanna tyckte det var roligare att titta på barnen än på teatern :-)

Sen gick vi en tur på stan där det var ovanligt mycket folk pga marknaden. Åt parisare, tog en öl på en uteservering och sen var klockan plötsligt nästan 17 så vi gick hem och gav hjärtat gröt. Efter det gick jag och hjärtat hem till Lotta & Co. Jag köpte med mig en "Jordgubbs mousserande" , ett super super GOTT bubbel som verkligen smarar jordgubbar som min vän Jonas tipsat mig om.  Så - vi mumsade i oss det och satt och pratade i ett par timmar (hur MYSIGT som helst!!!)  innan min snälla bror kom och hämtade oss och vi åkte hem och åt jätte god middag.

Grillspett, klyftpotatis och goda såser. :-) Riktig sommar mat.!

Nu ska det tyvärr bli strömavbrott här hemma hos mamma mellan kl. 22-24 (pga nåt tekniskt arbete ) så bäst jag avslutar mitt inlägg innan strömmen går. Har tänt ljus och ska sätta mig och skriva kort + läsa nya Sköna Hem som jag shoppade idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91