Dagens tips!

168397-601

Här är min underbara vän Lotta och mitt hjärta.

Jag har med mig min "Mina vänner" bok hit så att Lotta kan skriva in sig i den. Du vet en sån där som man hade då man var typ 13 år och alla kompisar fick skriva i?!  Det finns ju en vuxen version av den att köpa och jag bara ÄLSKAR sånna böcker. :-)

När man har sina vänner i den boken så är det mycket lättare att hitta födelsedags presenter & julklappar som relaterar till saker de tycker om! för i boken har de fyllt i tex favorit film, vad de önskar att göra om 5 år i sitt liv, favorit godis, favorit musik etc etc etc. Och för mig som jobbat med CRM (customer relationship management) så är den här boken som att ha sin egen "kundklubb" i den meningen att jag lagrar information av mina vänner som jag kan ha glädje av för att vårda vänskapet.!

Så mitt dagens tips är:
Köp en "Mina Vänner" bok!!! :-) Den är kul att ha också blir alla så glada när man kommer med den och ber dem fylla i för de flesta har faktiskt inte sett en sån sen de var just typ 13 år...! :-)

Kommentarer
Postat av: Cat

Var finns den vuxna versionen att få tag på då?

Postat av: josefine

Cat: designtorget har en variant!! annars i en bokhandel kanske!

2007-07-26 @ 19:08:44
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Cat-
Du hittar vuxen versionen på de flesta bokhandlare eller som Josefine skrev, på Design Torget om det finns i din stad :-)

2007-08-01 @ 20:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91