Business möte.

168397-629

Idag hade jag ett business möte med en trevlig tjej som heter Nina. Hon gör fantastiska smycken och planen är att vi ska starta ett samarbete. Jag fick det vackra blå armandet ni ser på bilden i gave av henne idag, hon gör även lika vackra matchande halsband & örhängen både till mammor & döttrar.

Ett av hennes vackra halsband är med i senaste nr av "Damernas Värld" på sidan. 25.

Jag är enormt glad och smickrad över denna möjlighet och jag lovar att berätta mycket mer en dag snart....! :-)

Nu ska jag sätta mig och lyssna på M.Graaf. och bläddra i  blader... ska bli hur mysigt som helst! :-)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej,
Har följt din blogg nu ett tag och måste bara säga vilken härlig människa du verkar vara. =) Jätte mysig blogg. Super bra mamma med business tänk. Känner mig inspererad av någonting varje gång jag läser denna blogg, så roligt! Ska kanske plugga till hösten butiksledare/säljare. Tanken är att öppna eget om jag hittar nåt som känns rätt!
Nu ska jag sova, jobb imorron! Gonatt!
/Sofia

2007-07-27 @ 21:00:41
Postat av: AnnaStina

Hej Sofia!
Nu blir jag verkligen sååå GLAD! :-) :-) TACK så jätte jätte mycket snälla du för otroligt värmande inlägg. Om jag kan inspirera dig så är det fantastiskt! det gör mig LYCKLIG! :-) Det låter intressant med butiksledare/säljare studier och att starta eget kan jag varmt rekommendera! Du får jätte gärna mejla mig om du vill ha tips/råd på vägen! TACK igen för ditt inlägg! :-)
Kram! :-)

2007-08-01 @ 21:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91