Bröllops festen.

168397-513

Här ankommer brudparet festen i regnet :-)  (min kamera tar inte alltid så skarpa bilder nej...)

Det var en jätte trevlig kväll & fest. Massa sång, många tal och i mitt tal överlämnade jag en topp till bruden som jag textat "Fru Hansson 07-07-07" på i rosa & silver + att jag satt på massa små söta silver hjärtan.

Efter middagen blev det trubador, dans och fri bar med alltför goda drinkar så de var orsaken till att vi var extremt trötta igår.. ;-) Min bror var snäll och kom och hämtade oss mitt i natten vid 02.30.

Oj, nu ringde nygifta tjejen och bjöd hem mig på champagne. Got to go!! ;-) Passar PERFEKT nu då jag är så rastlös.! Nygifta killen fyller dessutom år idag så det blir kul att få fira honom  ! :-)

Skriver mer ikväll.

Kommentarer
Postat av: Angel

åh så tjusigt

Postat av: grombaben

Åååh, får du ikke lyst til å gifte deg av å være i bryllup? Jeg får utrolig lyst - bare ved å se på bildene. Herlig med bilder av lykkelige par:) Håper dere koser dere masse i Sverige, og at dere snart får tak i en Mallorcatur. Jeg skal til Sverige neste uke, gleder meg, men håper på SOL! =)

2007-07-09 @ 16:47:35
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: Miss J

Det verkar ha varit ett fint sommarbröllop trots regnet! Regn betyder visserligen lycka så det kanske bara var bra med lite stänk från himlen trots allt! :)

2007-07-09 @ 20:09:38
URL: http://www.metrobloggen.se/missj
Postat av: AnnaStina

Angel-
Ja, de var ett sååå tjusigt brudpar! :-)
Grombaben-
Jo, jag får lust att gifta mig ;-) Men - jag har ju varit gift så jag vet hur fantastiskt det är! :-)
Och jag är helt enig - det är underbart med LYCKLIGA par! :-) Jag hoppas verkligen också att vi får till Mallorca tur, hittade ingen idag men ska söka vidare imorgon. Var i Sverige ska du? Jag hoppas att du får en riktigt riktigt TREVLIG resa!! Sverige är FANTASTISKT!! :-)
Kram! :-)
Miss.J-
Absolut! Regn = lycka så det gjorde absolut ingenting alls. Dagen var fantastiskt och vädret kan man ju ändå inte göra någonting åt. :-)

2007-07-09 @ 20:18:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91