T.G.I.F.!

Godmorgon!
Nu sitter vi här helt nyvakna och prinsessan har precis fått sig ett bad efter bajskalas. My god vad hon kan bajsa! ;-) Det pressas ur blöjan upp över ryggen och ner över benen...och lite på mammas tröja också.. Så - ett bad måste till för att få bort allt. Trodde inte det gick att ha så mycket b-s i en så liten kropp jag ;-)

Natten var bättre än igår... pupp kl. 24, pupp kl. 02 och pupp kl. 05 men då ville hon INTE somna om... Verkar som hon gillar att vakna 05 nuförtiden (den tid mamma ofta kommit hem från party tidigare -- i livet före baby ;-) ). TUR det stod en artikel om babys som vaknar 05 i senaste nr av "MAMA" så att jag vet att det är högst normalt !  Vid kl. 06 gick jag och sessan till soffan och sov där till 8.30 då bajskalaset satte igång ;-)

JIG testade nåt snark-medel han bestället på nett i natt och jag var så imponerad över att det fungerade  - för jag trodde inte ett dugg på det - jag menar, kan man tro på en olja man ska smörja bakom öronen också vips - ska man sluta snarka? Nej, man gör ju inte det... Så - jag blev som sagt impad & överaskad då det visade sig fungera.! I alla fall fram till kl. 5..... men då gick vi ju till soffan så då löste vi det problmet ;-)

Nu lite frukost och TV4 nyhetsmorgon, och kanske vi somnar om lite... vore skönt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91