Sleeping beauty,,,

Sleeping beauty,,,

Just nu sover sessan gott i soffan efter pupp... Hon blir sååå trött vid kl. 12 på dagarna nu då vi alltid har börjat stå upp runt 9 på morgonen. Ska strax lägga henne försiktigt i vagnen för vi ska trille upp till R.O.O.M. idag och äta lunch med min kära vänn Kjersti. Blir super kos! :-)

I går kväll gav JIG Nan på flaska till Johanna för första gången och hon somnade redan vid 21.30 (!) och sedan sov hon helt till efter kl. 01 i natt. HELT FANTASTISKT!!!!! :-) Jag låg själv vaken nästan helt till kl. 01 för jag trodde liksom inte att det var sant?! Tänkte hela tiden att det inte var någon idé att somna för hon skulle ju ändå vakna närsomhelst men så blev det alltså inte. Så - i kväll ska JIG få ge henne flaskan igen så får vi se om det går lika bra.. Jag håller tummarna...!!!

Blev lite besviken på "Prins & Prinsesse" programmet igår.. Hade velat veta "mer" och se "mer" om Mette Marit och Haakon.. Inte bara den där Aids konferensen.. Sen tyckte jag faktiskt att hon som intervjuade inte var så ödmjuk så jag kan faktiskt förstår att de blev lite irriterade på henne..

Nu ska jag skynda på här så vi inte kommer försent till lunchen. Var föresten tvungen att fråga JIG 3 gånger vilken dag det är idag?? Herregud - dagarna flyter verkligen ihop... Och just det ja - sessan vaknade typ hur OFTA som helst i natt, efter kl. 01, men jag försöker fokusera på att hon faktiskt sov fram till 01 i stället för att förtränga hur extremt trött jag är idag... ;-)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Läste inte denna innan jag skrev den förra kommentaren .... ;) Synd att Prinsess programmet inte var så bra som du trodde. Har också reagerat på att Linda skulle vara programledare .... Då var det kanske befogat ....

Roligt att det fungerade med JIG och NAN !!

Nu är det dags att mysa i soffan med Grammisgalan :)

Kramis igen till er söta Prinsessor:)

2007-01-30 @ 20:02:16
Postat av: Anna-Stina

Sötnosen!
Å vad glad jag blev nu över att se att du skrivit här! :-) Jag somnade då jag sövde prinsessan i kväll och vaknade NU, kl. 24, så det är bara att borsta tänderna och lägga sig igen... Det var den kvällen... Fick sett typ 20 min av galan och jag som ÄLSKAR galor.. Var den bra grammisgalan? Kramis! :-)

2007-01-30 @ 23:05:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91